Vries & Metman Octrooibureau De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Overschiestraat 180 , 1062 XK Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Vries & Metman Octrooibureau De

Wij adviseren over de bescherming van uw technische vinding, uw merk en de vormgeving van uw product. Ook hebben wij veel ervaring in het adviseren bij inbreukzaken op deze gebieden. Door onze bundeling van kennis en ervaring, in combinatie met onze betrokkenheid, hebben wij een onderscheidende positie op ons vakgebied. Wij hebben daarvoor zowel in 2011 als in 2012 de MIP Patent Prosecution Award gewonnen.

De Vries & Metman, opgericht in 1995, is uitgegroeid tot een vooraanstaand kantoor met goed bereikbare vestigingen in Amsterdam, Arnhem en Oss. Met ruim 30 medewerkers, waaronder 15 octrooigemachtigden, 1 merkengemachtigde en 2 US patent agents, staan wij dagelijks klaar voor het midden- en kleinbedrijf, multinationals, maar ook voor privé-uitvinders.

U heeft iets unieks bedacht en wellicht ook veel vragen over hoe u dat kunt beschermen. Dat vereist niet alleen deskundig advies, maar vooral maatwerk, iemand die meedenkt.

Onze gemachtigden zijn gespecialiseerd op het gebied van:
● chemie en biotechnologie
● elektrotechniek
● informatie- en communicatietechnologie
● werktuigbouw, civiele techniek, industrieel ontwerpen
● merken en modellen

Op basis van uw vraag of werkgebied krijgt u de specialist die u, eventueel voor jaren, persoonlijk begeleidt. Voor ons telt de bescherming van uw commerciële belangen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om met u het volledige proces stap voor stap te doorlopen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Vries & Metman Octrooibureau De in Overschiestraat 180, Amsterdam Noord-Holland 1062 XK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer lawyers diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam lawyers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1062 XK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826772]