Vumc

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Boelelaan 1117 , 1081 HV Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Vumc

VUmc is een academisch centrum. Dit betekent dat niet alleen patiëntenzorg onze taak is, maar ook het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van opleidingen.

Medewerkers van VUmc werken op alle mogelijke manieren aan de beste kwaliteit van zorg. Natuurlijk is kwaliteit een vanzelfsprekendheid, maar het kan altijd beter. Als universitair medisch centrum streven we continu naar verbetering, zodat we doelgerichte, veilige en tijdige zorg aan onze patiënten kunnen bieden.

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VUmcAmsterdam

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Vumc in De Boelelaan 1117, Amsterdam Noord-Holland 1081 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kunst diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Kunst per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1081 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678845]