Online videodistributeur Abonja kiest WebAds voor interactieve advertentieexploitatie

Door: WebAds Interactive Advertising  10-11-2006
Trefwoorden: Internet

Amsterdam, 8 november 2006 – Abonja, de nieuwe Nederlandse online videodistributeur, gaat met WebAds de advertentiemogelijkheden rondom haar videoaanbod exploiteren. Abonja distribueert uitsluitend videocontent van derden. Kijkers abonneren zich op contentkanalen en ontvangen via RSS bericht wanneer er nieuwe content beschikbaar is. Abonja biedt onder meer videocontent van ANP Video, AT5 en Sportsplaza.

Abonja distribueert video op een manier die makkelijker en beter is voor de kijkers. Makkelijker, omdat een kijker, na een eenmalige registratie op www.abonja.nl, niet meer hoeft te zoeken en beter omdat een kijker op Abonja naar een vol beeld kijkt zonder wachten, bufferen en dergelijke.

Aanbieders van video kunnen zich concentreren op het maken en Abonja verzorgt de distributie van de video. De aanbieder ontvangt een vergoeding per kijker per video-item. Abonja plaatst uitsluitend video’s die door de eigenaar worden aangeleverd. Voordat een kijker het video-item ziet, waar hij graag naar wil kijken, ziet deze eerst een commercial.

Trefwoorden: Internet

Contact WebAds Interactive Advertising

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share