weekend company introduceert online, realtime kassabon

Door: Weekend Company  09-10-2006
Trefwoorden: Internet

De kranten stonden er de laatste weken/maanden vol van en zelfs Brussel wil zich er nu mee gaan bemoeien; “Onduidelijk prijsbeleid in de reisbranche!”

Eén van de grotere irritaties mbt het (online) boeken van een reis, is de ondoorzichtigheid op het gebied van de totale reissom. Op bijna alle reiswebsites worden de vaak hoog oplopende toeslagen pas aan het einde van het boekingsproces gepresenteerd. Weekend Company* heeft (in samenwerking met MediaMonks**) voor dit probleem een online-kassabon ontwikkeld, die de klant op elk moment op de hoogte houdt van de totale reissom. Deze (ook visueel echte) kassabon houdt rekening met alle prijsbepalende onderdelen zoals het hotel, het aantal personen, de kinderkorting(en), de kamertype(s), de reisdatum, eventuele verzekering(en), reserveringskosten en allerlei te boeken Extra’s en Upgrades. Tijdens het hele “shop-proces” wordt de totale reissom dus continu (her)berekend op basis van de door de klant (éénmalig!) ingevulde gegevens en getoond op de kassabon.

Ook de bekende “vanaf” prijs, nu vaak de laagste prijs onder de meest gunstige omstandigheden, moet transparantie bieden bij Weekend Company. Op de zojuist gelanceerde website is de vanaf-prijs altijd de laagste prijs, voor aankomst binnen nu en 30 dagen. De prijzen staan overzichtelijk bij elk hotel voor alle komende 30 dagen getoond, zodat de klant direct de getoonde (laagste) prijs kan boeken.

Trefwoorden: Internet

Contact Weekend Company

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share