Nieuw marketing concept: 3d affiliate marketing. Grootste NL joint promo campagne ooit.

Nieuw marketing concept: 3d affiliate marketing. Grootste NL joint promo campagne ooit. van Welkomstcadeau

Door: Welkomstcadeau  08-11-2007
Trefwoorden: Internet, Marketing, Marketingconcept


De primeur van dit unieke concept van 3d affiliate marketing, bedacht en uitgevoerd door (internet)ondernemer Lex den Doop, heeft energieleverancier Nuon.

www.welkomstcadeau.nl biedt consumenten en bedrijven een platform waarop zij contracten kunnen afsluiten en tegelijkertijd hun eigen persoonlijke welkomstcadeau mogen uitkiezen.

Dit concept past in de trend van maximale persoonlijke keuzevrijheid voor consumenten.

Het zal in de toekomst ook worden ingezet als kerstpakket, loyaliteits- of incentive programma.


Huidige klanten van Eneco en Essent kunnen dus nu overstappen naar Nuon (of aanmelden in geval van verhuizingen) en zich opgeven via www.welkomstcadeau.nl of via de websites van alle partners (voorbeeld: http://www.blokker.nl/nuonactie.asp; www.valk.com/welkomstcadeau; www.zwaluwhoeve.nl).

Het speciale consumenten actie tarief op www.welkomstcadeau.nl en bij de aangesloten partners, is goedkoper is dan www.nuon.nl; www.eneco.nl; en www.essent.nl! Hiermee bespaart de consument niet alleen een flink bedrag op zijn energierekening, maar kan ook nog eens zijn persoonlijke welkomstcadeau uitkiezen bij de aangesloten Partners. De waarde van de welkomstcadeaus varieert van € 75,00 tot € 175,00!


UNIEKE SOCIALE MULTILEVEL MARKETING METHODE:

Met het oog op de naderende feestdagen wordt er een ware stormloop verwacht op de diverse cadeau bonnen. Voor consumenten die hun cadeau willen schenken aan een goed doel is ook gedacht. In samenwerking met de stichting GeefGratis (www.doneerbon.nl) kunnen consumenten hun welkomstcadeau schenken aan 1 van de aangesloten 1.200 goede doelen.

Zie ook hier het nieuwsbericht zoals dit is verspreid onder alle goede doelen in Nederland: http://www.fundsonline.nl/FundsOnline/Algemeen/default.aspx?tid=4&cid=775&iid=6982&vm=1


Nieuw in Nederland!

Wat het nog eens extra interessant maakt is dat elke consument daarnaast beloond wordt voor het opgeven van referrals (tell a friend principe). Voor elke referral die leidt tot een nieuw contract krijgt de consument een geldbedrag of waardebon t.w.v. € 10,-, die besteedt kan worden bij de Partner van zijn keuze. Men mag zoveel vrienden, familie, kennissen of collega’s opgeven als men zelf wilt! Bij elke 10 succesvolle aanmeldingen ontvangt men ook nog een bonus van €100,00! Er zijn geen investeringen vereist en iedereen in Nederland kan onbeperkt meedoen (ook als men zelf niet overstapt).

Dus: Geen risico, geen investeringen, geen downside risk: alleen maar unlimited upside potential!!


EINDE PERSBERICHT


Indien u naar aanleiding van dit persbericht contact wilt opnemen of een afspraak wilt maken voor een interview dan kan dat op: 06-26936616.

Ik kan u dan uitleg geven over het concept en de zelf ontwikkelde methode van 3d affiliate marketing Plus!

Trefwoorden: 3d Affiliate Marketing, Internet, Joint Promotie, Marketing, Marketingconcept,

Contact Welkomstcadeau

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share