Derde nominatie voor Deloitte Fast 50

Derde nominatie voor Deloitte Fast 50 van WePayPeople

Door: WePayPeople  07-09-2015
Trefwoorden: Salarisadministratie, Financiele Administratie, Payroll

Amsterdam, 4 september 2015 – WePayPeople is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Award 2015. Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople meedoet aan deze verkiezing en een nominatie in de wacht sleept. De Deloitte Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Begin oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie. Specialist in backofficedienstverlening voor uitzenders, payrollingen salarisadministraties WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “We groeien vooral in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Die ontdekken dat ze sneller kunnen groeien als de focus op de voorkant kunnen houden omdat de backoffice door ons wordt gedaan. Onze unieke automatisering maakt dat ook mogelijk. De nominatie voor de Fast 50 past ook goed bij ons omdat bij onze groei de in eigen huis ontwikkelde portal, in combinatie met de ERP van Afas, centraal staat.” Over Deloitte Technology Fast 50 De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Over WePayPeople WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Met payrolling, salarisadministratie, backoffice dienstverlening voor uitzenders en internationale contracting services. Met onze dienstverlening dragen we bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt en ontzorgen we ondernemers. Via WePayPeople ontvangen bijna 4.000 mensen op tijd en volgens afspraak hun salaris. Awards: 2014 FD Gouden Gazellen, eerste in categorie middelgroot, provincie Noord-Holland. 2014 Deloitte Technology Fast 50, vijfde van Nederland. 2013 FD Gouden Gazellen, derde in categorie middelgroot, provincie Noord-Holland. 2013 Deloitte Technology Fast 50, vijfde van Nederland. 2012 FD Gouden Gazellen, eerste in categorie kleine bedrijven, provincie Noord-Holland. 2011 FD Gouden Gazellen, eerste plaats van heel Nederland.

Trefwoorden: Financiele Administratie, Payroll, Payrolling, Salarisadministratie

Ander nieuws en updates van WePayPeople

11-11-2015

Weer prijs bij de FD Gazellen 2015

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar behoren we weer tot de snelst groeiende bedrijven van ons land. En daar zijn we natuurlijk trots op. We eindigde in de top 3 van Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven van de FD Gazellen Awards 2015. De categorie waarin we dit jaar voor de derde keer meededen.


29-10-2015

WePayPeople voor vijfde keer FD Gazelle

ePayPeople is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle. Daarmee behoort het ook in 2015 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.


12-10-2015

WePayPeople weer in linker rijtje van Deloitte Technology Fast50

Amsterdam, 12 oktober 2015 – WePayPeople is als vijftiende geëindigd op de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. De hoge notering werd behaald met een omzetgroei van 698% over de afgelopen vier jaar (2011-2014). Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople in de bovenste helft eindigt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie.