WePayPeople voor vijfde keer FD Gazelle

Door: WePayPeople  29-10-2015
Trefwoorden: Salarisadministratie, Financiele Administratie, Payrolling

Amsterdam, 28 oktober 2015 – WePayPeople is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle. Daarmee behoort het ook in 2015 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Medio november wordt bekend op welke positie het Amsterdamse bedrijf in de ranking met alle FD Gazellen eindigt. In 2011 eindigde het in de landelijke ranking op nummer 1 en was daarmee het snelst groeiende bedrijf van heel Nederland. Vorig jaar werd WePayPeople eerste in categorie middelgroot van de provincie Noord-Holland. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople: “Onze groei van de laatste twee jaar zit vooral in het verzorgen van de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs. We noemen deze dienstverlening Intermediair plus. We hebben in deze markt een zeer sterk onderscheidend vermogen waardoor we intermediairs en uitzendbureaus echt zien overstappen naar ons. Een voorbeeld daarvan is intermediair Dag1. En hoe bijzonder is het dat zij dit jaar ook een FD Gazelle zijn. We zien dat als een extra beloning voor onze sterke dienstverlening die bijdraagt aan de groei van klanten.” Maartje Daamen, directeur en medeoprichter van Dag1. ”Zaken waar we niet goed in zijn, zoals salarisadministratie, besteden we uit aan WePayPeople. Daardoor groeien we harder en kost het uiteindelijk minder geld.”

Trefwoorden: Backoffice, FD Gazellen, Financiele Administratie, Payrolling, Salarisadministratie, WePayPeople,

Ander nieuws en updates van WePayPeople

11-11-2015

Weer prijs bij de FD Gazellen 2015

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar behoren we weer tot de snelst groeiende bedrijven van ons land. En daar zijn we natuurlijk trots op. We eindigde in de top 3 van Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven van de FD Gazellen Awards 2015. De categorie waarin we dit jaar voor de derde keer meededen.


12-10-2015

WePayPeople weer in linker rijtje van Deloitte Technology Fast50

Amsterdam, 12 oktober 2015 – WePayPeople is als vijftiende geëindigd op de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. De hoge notering werd behaald met een omzetgroei van 698% over de afgelopen vier jaar (2011-2014). Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople in de bovenste helft eindigt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie.


Derde nominatie voor Deloitte Fast 50 van WePayPeople thumbnail
07-09-2015

Derde nominatie voor Deloitte Fast 50

WePayPeople is voor de derde achtereenvolgende keer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Award.