WePayPeople weer in linker rijtje van Deloitte Technology Fast50

Door: WePayPeople  12-10-2015
Trefwoorden: Salarisadministratie, Payroll, Payrolling

Amsterdam, 12 oktober 2015 – WePayPeople is als vijftiende geëindigd op de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. De hoge notering werd behaald met een omzetgroei van 698% over de afgelopen vier jaar (2011-2014). Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople in de bovenste helft eindigt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie. WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “We groeien vooral in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Die ontdekken dat ze sneller kunnen groeien als de focus op de voorkant kunnen houden omdat de backoffice door ons wordt gedaan. Onze unieke automatisering maakt dat ook mogelijk.” WePayPeople groeit al sinds de start van het bedrijf in 2008 onophoudelijk en in hoog tempo. De laatste vijf jaar valt het dan ook vaak in prijzen bij Awards waar snelle groei centraal staat. Naast deze derde verkiezing in de Deloitte Technology Fast50 won WePayPeople ook al vier keer een FD Gouden Gazellen. Over Deloitte Technology Fast50 De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Trefwoorden: Deloitte Technology Fast50, Payroll, Payrolling, Salarisadministratie,

Ander nieuws en updates van WePayPeople

11-11-2015

Weer prijs bij de FD Gazellen 2015

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar behoren we weer tot de snelst groeiende bedrijven van ons land. En daar zijn we natuurlijk trots op. We eindigde in de top 3 van Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven van de FD Gazellen Awards 2015. De categorie waarin we dit jaar voor de derde keer meededen.


29-10-2015

WePayPeople voor vijfde keer FD Gazelle

ePayPeople is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle. Daarmee behoort het ook in 2015 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.


Derde nominatie voor Deloitte Fast 50 van WePayPeople thumbnail
07-09-2015

Derde nominatie voor Deloitte Fast 50

WePayPeople is voor de derde achtereenvolgende keer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Award.