Construcive eating

Construcive eating van Wereldmama

Door: Wereldmama  02-06-2011
Trefwoorden: Constructive eating

 

Piep piep piep … Pas op!  Een heftruk volgeladen met erwtjes passeert!

Spelen aan tafel mag eindelijk! Met dit bestek moet zelfs wel gespeeld worden.

De Constructive Eating “bulldozer schuiver”, “heftruck vork” en “voorlader lepel” zijn ontworpen met functionaliteit en lekker spelen als hoogste prioriteit. Goed gevormde handgrepen maken het makkelijk voor kleine handjes om mee te eten. Ze zijn kwalitatief zeer robuust, licht van gewicht en… vaatwasmachinebestendig.

 

 

Er wordt geen verf gebruikt om het product kleur te geven. De producten worden vervaardigd met behulp van de enige d oor de FDA goedgekeurde materialen. De producten bevatten geen lood, BPA, PVC, en Ftalaten. De Constructive Eating producten voldoen volledig aan de CPSIA van 2008.

Hoe is het Constructive Eating bestek ontstaan? Zoonlief was gek op bouwmachines en alles wat met bouwen te maken heeft. Als gevolg daarvan werd zijn slaapkamer gevuld met allerhande bouw speeltjes en tapijten. Het duurde niet lang voordat hij vroeg om chips op de grond te leggen zodat hij kon `puin` ruimen met zijn bulldozer. Dit bracht ons op een idee... Wat gebeurt er als tijdens het ontbijt, lunch en diner eens ‘puin’ geruimd kon worden? Wat als de vorken, lepels en messen ‘machines’ waren?

Trefwoorden: Constructive eating

Andere producten en diensten van Wereldmama

07-07-2011

Tata4kids

luierzakje, luierzakjes, kindertasjes, meisjestasjes, kinderschortjes, schortjes


27-04-2011

Frouky handgemaakte babylijn

Handgemaakte babyproducten uit Istanbul, Turkije! Orgineel, warm, schattig erg hippe sloffen, booties, mutsen en wantjes.


Lunchskins van Wereldmama thumbnail
27-04-2011

Lunchskins

  LunchSkins zijn milieuvriendelijk, en eenvoudig te openen en te sluiten, ook voor de kleine handjes. Ze passen veel gemakkelijker in uw tas dan de plastic broodtrommeltjes


Oh Plah van Wereldmama thumbnail
27-04-2011

Oh Plah

eer buigbaar en geschikt om in te bijten. Bevat gegarandeerd geen giftige stoffen en heeft geen verflaag op de oppervlakte. Makkelijk, handig, veilig!