Piep piep piep … Pas op! Een heftruk volgeladen met erwtjes passeert!

Piep piep piep … Pas op! Een heftruk volgeladen met erwtjes passeert! van Wereldmama

Door: Wereldmama  02-06-2011
Trefwoorden: Webshop, Online Bestellen, Kinderwebwinkel

Piep piep piep … Pas op! Een heftruk volgeladen met erwtjes passeert!

Spelen aan tafel mag eindelijk!

Met dit bestek moet zelfs wel gespeeld worden. De Constructive Eating “bulldozer schuiver”, “heftruck vork” en “voorlader lepel” zijn ontworpen met functionaliteit en lekker spelen als hoogste prioriteit. Goed gevormde handgrepen maken het makkelijk voor kleine handjes om mee te eten. Ze zijn kwalitatief zeer robuust, licht van gewicht en… vaatwasmachinebestendig.

Het bestek is geweldig om
 • Te leren eten met bestek
• Mee te nemen naar een restaurant of op vakantie
• Het samenzijn aan tafel te verlengen
• Het eten van “niet-zo-favoriet voedsel” te stimuleren
• … boven alles lekker mee te spelen!

Er wordt geen verf gebruikt om het product kleur te geven. De producten worden vervaardigd met behulp van de enige door de FDA goedgekeurde materialen. De producten bevatten geen lood, BPA, PVC, en Ftalaten. De Constructive Eating producten voldoen volledig aan de CPSIA van 2008. Hoe is het Constructive Eating bestek ontstaan? Zoonlief was gek op bouwmachines en alles wat met bouwen te maken heeft. Als gevolg daarvan werd zijn slaapkamer gevuld met allerhande bouw speeltjes en tapijten. Het duurde niet lang voordat hij vroeg om chips op de grond te leggen zodat hij kon `puin` ruimen met zijn bulldozer. Dit bracht ons op een idee... Wat gebeurt er als tijdens het ontbijt, lunch en diner eens ‘puin’ geruimd kon worden? Wat als de vorken, lepels en messen ‘machines’ waren?

Nu te koop bij Wereldmama

Trefwoorden: Kinderwebwinkel, Online Bestellen, Webshop

Ander nieuws en updates van Wereldmama

Made in Holland van Wereldmama thumbnail
02-06-2011

Made in Holland

  Wereldmama is druk bezig met de “Made in Holland” selectie op haar website. In onze zoektocht kwamen wij Tata4kidS tegen en zagen meteen een match!