Tata4kids

Door: Wereldmama  07-07-2011
Trefwoorden: Webshop, Kraampakket, Kraam Cadeau

 

”Made in Holland”

Wereldmama is druk bezig met de “Made in Holland” selectie op haar website. We hoeven vaak niet ver te zoeken om super leuke en mooie handgemaakte producten van hoge kwaliteit te vinden. Vandaar dat Wereldmama nu ook producten in eigen land scout. In onze zoektocht kwamen wij Tata4kidS tegen en zagen meteen een match!

Tata4kidS voert onder eigen label "stoere wil-ik-wel" artikelen.  De producten worden ontworpen door Chantal, designer en moeder van 2 stoere mannen. De producten zijn uniek en worden in kleine series met de hand gemaakt. De stoffen worden dan ook met veel zorg bij elkaar gezocht en is de stof op... dan wordt het tijd voor een nieuw product. Dit maakt de producten erg uniek! Voordat de producten op de markt komen, worden ze door haar twee zoontjes uitgebreid getest. Kortom Tata4kidS producten staan voor orginaliteit, functionaliteit en karakter!

Luierzakjes Er zijn nu super handige luierzakjes waarin je 4 luiers of 2 luiers en een half pakje natte doekjes in mee kan nemen als je eropuit gaat met je kids!  Aan de binnenkant zit zelfs een vakje waar je enkele vieze-luier-zakjes in kwijt kunt.  (prijs: 12,00 euro)

ChickChic Tas

Ze zijn allemaal gemaakt van verschillende soorten stof en linten. In het handvat zit een knoop…maar die kan er niet uit! Een echte tas voor kleine dames!

(prijs: 24,00 euro)

*****

Trefwoorden: Babyproducten, Kinderwebwinkel, Kraam Cadeau, Kraampakket, meisjes tas, tata4kids, Webshop,

Andere producten en diensten van Wereldmama

Construcive eating van Wereldmama thumbnail
02-06-2011

Construcive eating

  Piep piep piep … Pas op!  Een heftruk volgeladen met erwtjes passeert! Spelen aan tafel mag eindelijk! Met dit


27-04-2011

Frouky handgemaakte babylijn

Handgemaakte babyproducten uit Istanbul, Turkije! Orgineel, warm, schattig erg hippe sloffen, booties, mutsen en wantjes.


Lunchskins van Wereldmama thumbnail
27-04-2011

Lunchskins

  LunchSkins zijn milieuvriendelijk, en eenvoudig te openen en te sluiten, ook voor de kleine handjes. Ze passen veel gemakkelijker in uw tas dan de plastic broodtrommeltjes


Oh Plah van Wereldmama thumbnail
27-04-2011

Oh Plah

eer buigbaar en geschikt om in te bijten. Bevat gegarandeerd geen giftige stoffen en heeft geen verflaag op de oppervlakte. Makkelijk, handig, veilig!