Westergarage vd Meij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 2e Jacob van Campenstr 144 , 1073 XZ Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Westergarage vd Meij

De WESTERGARAGE is sinds 1976 gevestigd in de Amsterdamse Pijp, zij dankt haar naam aan de voorgaande periode in de Westerstraat in de Jordaan.

Wij, (Jan en Tom van der Meij) zijn sinds 1976 al werkzaam in dit bedrijf, in het begin onze vader wat helpen, en later fulltime, sinds 1988 hebben wij de zaak overgenomen.

In 1985 zijn wij Bovag lid geworden, en sinds 2000 lid van Bosch Formula Auto, nu Bosch Car Service.
Bosch Car Service staat voor technische ondersteuning en scholing, dit alles om uw kostbare bezit goed en volgens de normen te onderhouden en te repareren.

Wat veel mensen niet weten is dat Bosch al sinds het begin van het ontstaan van de auto is betrokken bij de ontwikkeling ervan, en met namen de elektronica, waaronder bougies, ontstekingen e.a. Vandaag de dag levert en ontwikkeld Bosch zeer veel elektronica en mechanische delen voor uw auto.

Wij beschikken over al de nodige documentatie, een flink portie ervaring, en een grote voorliefde voor goed gereedschap en apparatuur, waardoor het mogelijk is om uw auto optimaal te onderhouden en/of te repareren. Ook zijn we aangesloten bij de Samenwerkende Amsterdamse Bovag Autobedrijven kortweg de SABA, waardoor wij uit nog veel meer ervaring kunnen putten.
Ook adviseren, monteren en verkopen wij auto audio en navigatie van het merk Blaupunkt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Westergarage vd Meij in 2e Jacob van Campenstr 144, Amsterdam Noord-Holland 1073 XZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1073 XZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5222347]