WVH Real Estate: een nieuw initiatief van Winkelman en Van Hessen

Door: Winkelman Van Hessen  12-12-2006

Communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen in Den Haag voegt een nieuw specialisme toe aan zijn verzameling: WVH Real Estate. Een team van experts verzorgt full service communicatie voor de vastgoedsector.

WVH Real Estate houdt zich onder meer bezig met positionering van ondernemingen en projecten in de vastgoedsector, versteviging van de relatie met de overheid en onderscheidende marketingcommunicatie voor een krachtige commerciële propositie. Voorts is het vastgoedteam gespecialiseerd in de organisatie van vastgoedgerelateerde evenementen.

WVH werkt al jaren voor uiteenlopende partijen in de vastgoedbranche en adviseerde bijvoorbeeld Bouwfonds, Rabo Vastgoed, Schiphol Real Estate, DC Vastgoed, Trimp & van Tartwijk, RAI en OVG Vastgoed. WVH Real Estate brengt deze expertise binnen het bureau samen tot één propositie richting de vastgoedmarkt.

Ter versterking van het Real Estate team is per
1 december drs. Jacqueline Laurey-Maasland (41) bij Winkelman en Van Hessen in dienst getreden als senioradviseur. Laurey is afkomstig van uitgeverij Europe Real Estate Publishers waar zij onder meer verantwoordelijk was voor het Holland Real Estate Yearbook. Giedo van der Zwan, Arnoud Verhage en Liesbeth Burger completeren het team van WVH Real Estate


Contact Winkelman Van Hessen

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share