Ringtones tegen aids

Ringtones tegen aids van Wuzzon Company

Door: Wuzzon Company  26-09-2008
Trefwoorden: Wuzzon

Momenteel doen 40.000 leerlingen van 60 middelbare scholen in Nederland mee aan Schools4Life, het scholenproject van Dance4Life.  Schools4Life resulteert in een grote finale op 29 november aanstaande. Op die datum dansen jongeren over de hele wereld samen, om zo een positief statement tegen aids te maken. Andy Zondervan , marketingmanager van Dance4Life: “Dance4Life zet zich samen met jongeren in om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. De samenwerking met Wuzzon helpt de bewustwording onder jongeren teweeg te brengen en stelt hen in staat om op een laagdrempelige manier hun steun kenbaar te maken.”

Opbrengst
De opbrengst van de verkoop van de ringtones wordt door Dance4Life Nederland gebruikt om Schools4Life in Nederland mogelijk te blijven maken. Het geld dat de jongeren die meedoen aan Schools4Life inzamelen gaat direct naar de aidsbestrijdingprojecten van STOP AIDS NOW!. Dance4Life Nederland is de jongerenpartner van STOP AIDS NOW!.

Hyves Gadget
Wil jij je steentje bijdragen aan dit initiatief? Kopieer dan onderstaande code en voeg deze toe aan je gadgets op je Hyves pagina. Informeer je vrienden en zorg dat iedereen met een Dance4Life tune op zijn mobiel rondloopt. Ringtones kosten €1,50 per stuk, uiteraard zonder abonnement.

 <iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" src="http://wuzzon.nl/shopwidget/?i=66270&t=2&c=Dance4Life" width="380" height="350"></iframe>--------------------


Noot voor de redactie – Niet voor publicatie


Over Wuzzon
Wuzzon is een online community waar bezoekers zelfgemaakte ringtones en wallpapers kunnen kopen en verkopen in hun eigen online shop. Oprichters Louise Verschuren (29) en Brigitta Schlumpf (27) verkregen eerder hun startkapitaal, door deelname aan het tv-programma Dragons’ Den. Inmiddels telt de site ruim 75.000 geregistreerde bezoekers. Wuzzon trekt ten strijde tegen de zogenaamde ringtonemaffia en wil een positief geluid brengen in de huidige ringtonemarkt. Downloads van de site worden aangeboden v.a. 25 cent tot maximaal eur 1,50 en zonder abonnement. Wuzzon behaalde de finale van de LiveWIRE Young Business Award en behoort hiermee tot de beste innovatieve ondernemingen van 2007.

Over Dance4Life
Dance4Life is een internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Wereldwijd leven ruim 33 miljoen mensen met deze ziekte en dagelijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen van aids. De helft van alle nieuwe infecties vindt plaats bij mensen jonger dan 25 jaar. Dance4Life inspireert daarom juist deze generatie om in actie te komen. Dance4Life Nederland is de jongerenpartner van STOP AIDS NOW!.

Het van oorsprong Nederlandse initiatief wordt inmiddels in twintig landen uitgevoerd. Jongeren uit Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Kenia, Mexico, Moldavië, Nigeria, Oeganda, Rusland, Servië, Sierra Leone, Spanje, Tanzania, Turkije, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika maken in 2008 deel uit van de wereldwijde ‘movement’.

Voor meer informatie:
Wuzzon
Louise Verschuren
Tel: +31 (0)6-11375250
E-mailadres: louise(at)wuzzon.nl

Dance4Life
Charlotte van der Zanden
Tel: +31 (0)20-4205755
E-mailadres: [email protected]

Trefwoorden: Wuzzon