Wuzzon introduceert de mobiele vrijmarkt

Door: Wuzzon Company  28-04-2008
Trefwoorden: Wuzzon

Amsterdam, 28 april 2008 - Wuzzon, de website waar iedereen zelfgemaakte ringtones en wallpapers kan verhandelen, presenteert voor Koninginnedag 2008 de mobiele vrijmarkt. Afgelopen weken hebben honderden Wuzzon gebruikers speciale Koninginnedag items gecreëerd. Voor de mooiste en meest creatieve inzendingen is een plek op de mobiele vrijmarkt bezet gehouden. Deze selectie is te bekijken en te bestellen op www.wuzzon.nl/actie/koninginnedag.

Op de mobiele vrijmarkt van Wuzzon vind je geen tweedehands 'rotzooi', maar alles om je mobiel klaar te stomen voor Koninginnedag. Van elke bestelling gaat er een percentage naar de maker van het item. Louise Verschuren, mede-oprichter van Wuzzon: Het is echt ontzettend leuk om te zien wat er allemaal gemaakt is. Mijn persoonlijke favoriet is het Wilhelmus ingespeeld met een hardrock gitaar. Ook de kunstige animaties scoren wat mij betreft erg hoog. 

Wuzzon is opgericht uit onvrede met de huidige ringtonemarkt, waar dure en onduidelijke ringtoneabonnementen jongeren tot honderden euros per maand kosten. Het bedrijf heeft al heel wat bereikt in hun strijd tegen deze zogenoemde ringtonemaffia. Verschuren: Inmiddels hebben we bijna 50.000 geregistreerde gebruikers, die samen een blok vormen tegen de huidige praktijken. De mobiele vrijmarkt is een ludieke manier om extra promotie en afzet voor onze gebruikers te realiseren.

Trefwoorden: Wuzzon