Wuzzon lanceert mobiele site en onbeperkt downloaden

Wuzzon lanceert mobiele site en onbeperkt downloaden van Wuzzon Company

Door: Wuzzon Company  19-05-2009
Trefwoorden: Wuzzon

Met de mobiele site en de mogelijkheid tot onbeperkt downloaden, zet Wuzzon een nieuwe stap in de strijd tegen de zogenoemde ringtonemaffia en laat het bedrijf zien dat mobile content ook leuk kan zijn.


Onbeperkt downloaden

De introductie vindt niets voor niets plaats tijdens de Affiliate Dag 2009. Wuzzon biedt in samenwerking met affiliate marketing netwerk M4N website eigenaren de mogelijkheid om tegen ruime vergoeding het onbeperkt downloaden aan te bieden op hun websites. Louise Verschuren, mede oprichter Wuzzon:”Er zijn veel website eigenaren die graag ringtone advertenties op hun site plaatsen, maar niets te maken willen hebben met dure en ondoorzichtige abonnementsmodellen. Deze samenwerking biedt hen de mogelijkheid om te adverteren met echt eerlijke mobiele content.” Downloaders kunnen inmiddels kiezen uit tienduizenden door Wuzzon shopeigenaren gemaakte ringtones en wallpapers. Dagelijks komt er nieuwe content bij.


Wuzzon mobiel

Aangezien er in Nederland inmiddels ruim twee miljoen gebruikers van mobiel internet zijn, wil Wuzzon met haar mobiele site deze groep bedienen. “Met de lancering van http://m.wuzzon.nl heeft iedereen nu overal en altijd direct vanaf de mobiel toegang tot de laatste content”, aldus Verschuren. In eerste instantie is de functionaliteit van de mobiele site gericht op downloaders, zij kunnen rechtstreeks vanaf hun mobiel de nieuwste content downloaden. In de nabije toekomst wordt de mobiele site uitgebreid met functionaliteiten voor Wuzzon shopeigenaren. Zo zullen zij bijvoorbeeld direct vanaf hun mobiel geluiden of wallpapers kunnen toevoegen aan hun eigen shop.


Aanmelden?

Geïnteresseerden website eigenaren kunnen zich via M4N.nl aanmelden en direct de Wuzzon advertenties plaatsen.

Iedereen die direct onbeperkt wilt downloaden vanaf m.wuzzon.nl kan een SMS sturen met WUZZ<spatie>MO naar 4414 (1,50 p/m plus eventuele downloadkosten).

Trefwoorden: Wuzzon