Nieuw in Nederland, Beauty, Body and Mind Coaching

Nieuw in Nederland, Beauty, Body and Mind Coaching van www.levenscoaching.com

Door: www.levenscoaching.com  05-05-2008
Trefwoorden: Massage, Coaching, Beauty

Beauty, Body en Mind Coaching (BBM) is een jong bedrijf dat innerlijke èn uiterlijke schoonheid nastreeft. De filosofie is dat het één niet zonder het ander kan. Waar sommige bedrijven promoten dat een mooie buitenkant vanzelf een happy binnenkant geeft, of andersom, daar ziet BBM de mens als een geheel plaatje. Werken aan schoonheid kan bij BBM dus zowel van buiten als van binnen èn (het liefst) in combinatie. BBM ziet het lichaam als de tempel van de ziel dat met zorg en liefde behandeld moet worden. Balans is de sleutel tot geluk.

Wat ook bijzonder is aan BBM is dat het bedrijf zelf een methode heeft ontwikkeld om haargroei te bevorderen, tot nu toe met verbluffend goede resultaten. Bovendien werkt zij samen met de stichting dierproefvrij en gebruikt zij uitsluitend dierproefvrije producten.

De persoon achter BBM is Susanne de Goeij. Zij is een jonge vrouw met een enorme ondernemingslust en drive in het leven. In 2004 rondt zij de allround opleiding voor hair and make-up artist bij de academie van Else le Comte succesvol af. Daarna werkt zij als freelance hair and make-up artist voor diverse media producties, en is zij vaste visagist van o.a Femke Halsema, Mayana en Roy Martina.

Susanne is van jongs af aan al geïnteresseerd in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. De technieken van de Roy Martina Experience blijken daar perfect op aan te sluiten en vanaf 2006 doet zij diverse trainingen aan onder andere deze academie. En zo komen de twee passies in haar leven samen. Begin 2007 begint zij te werken met een nieuwe techniek op basis van de innerlijke kracht van mensen.

Susanne zegt over haar praktijk:”Uiterlijk is niet slechts de verpakking van ons innerlijk, maar het weerspiegelt wat er in ons innerlijk speelt. Door zowel innerlijk als uiterlijk in de watten te leggen en te geven wat het nodig heeft, zul je elk deel in jezelf helen. In mijn praktijk krijgt de cliënt de handgrepen om op alle niveau’s in evenwicht te komen en weer te gaan stralen.”


Trefwoorden: Acupunten, Beauty, Body, Coaching, Dierproefvrij, Emotioneel, Evenwicht, Gezichtsbehandelingen, Grime, Hairstyling, Massage, Mayana, Natuurlijk, Sabbon, Schoonheid, Schoonheidsverzorging, Visagie,