XOIP lanceert nieuwe dienst - Doorschakelen naar Skype vanaf Nederlandse telefoonnummers

XOIP lanceert nieuwe dienst - Doorschakelen naar Skype vanaf Nederlandse telefoonnummers van Xoip

Door: Xoip  04-06-2009
Trefwoorden: Holland, Nederlands, Voip

Iedereen kan nu gratis bereikbaar zijn op Skype vanaf een Nederlands telefoonnummer. Het Nederlandse telecombedrijf XOIP (www.xoip.nl) opent de mogelijkheid om zijn Nederlandse netnummers door te schakelen naar Skype. XOIP gebruikers die hun XOIP nummer daartoe instellen, kunnen gesprekken beantwoorden met Skype. Het aanvragen van de dienst en ontvangen van gesprekken is gratis voor de gebruiker. XOIP verdient aan de gespekskosten van de beller.

Skype biedt zelf de zogenaamde Skype-in nummers om gesprekken vanaf telefoon te kunnen ontvangen. Deze zijn echter niet beschikbaar in Nederland. Met XOIP is dit hiaat dus verholpen. Skype gebruikers kunnen vanaf nu overal ter wereld telefoongesprekken uit Nederland beantwoorden via Skype.
XOIP is bekend van gratis zogenaamde unified messaging diensten, zoals het ontvangen van fax en voiceberichten in email, en het zenden van faxen vanaf de XOIP web pagina. Met deze nieuwe Skype dienst voegt XOIP nu dus spraaktelefonie toe aan zijn aanbod.

XOIP-oprichter Michiel van Kuijen: “XOIP is een avant-garde telecom-provider die zich wil onderscheiden met slimme, innovatieve communicatie oplossingen. Skype is de meest gebruikte manier om te bellen vanaf een computer. Deze koppeling tussen Nederlandse telefoonnummers en Skype is handig voor gebruikers, en een logische stap in de ontwikkeling van het dienstenpakket van XOIP. We willen ons niet beperken tot berichten maar uitgroeien tot een full-service telecom aanbieder. “

XOIP is inmiddels 12 jaar actief op de Nederlandse telecom markt en groeit sterk. Duizenden gebruikers, van particulieren tot multinationals, maken dagelijks gebruik van de gratis diensten van XOIP voor een diversiteit aan communicatie-behoeften.

Trefwoorden: Fax2mail, Holland, Nederlands, Skype, Skypein, Skype-in, Voice2mail, Voip, Xoip,

Contact Xoip

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share