Fotowinkel Amsterdam

Fotowinkel Amsterdam van Ziezozuid

Door: Ziezozuid  08-06-2011
Trefwoorden: Diamantbuurt


U kon het al een tijdje aangekondigd zien op onze , de door Foto Booms georganiseerde workshop fotografie voor beginners onder leiding van de professionele fotograaf Marcel Scholing heeft nu plaatsgevonden en is een groot succes te noemen. De deelnemers waren zeer tevreden met het geleerde, de kennisoverdrager Marcel heeft het met plezier gedaan en Foto Booms is blij weer een extra service aan de klanten te hebben aangeboden. En er volgt meer! Win win win noemen we dat.
De eerste workshop was voor beginners en die bewuste zaterdag werd er veel geleerd over belichting, instellingen op je camera, compositie, beginnersfouten en absolute wereldtips waar elke zijn of haar voordeel mee kan doen. Allemaal vanuit de grote expertise van (what’s in a name?). De diverse deelnemers spraken naderhand uit wat voor hun de toegevoegde waarde van de workshop was geweest: "Als ik dit eerder had geweten dan waren mijn foto’s van de laatste een stuk mooier! Dit had ik veel eerder moeten doen!", aldus Marianne. Of Bertus dan die enigzins flabbergasted was aan het einde van de dag: " Wat een skala aan informatie heb ik gekregen. Als ik wist wat ik nu weet, dan had ik eerder zo’n workshop gedaan". Pjotr zegt veel geleerd te hebben maar het ook zo leuk te vinden gelijkgestemden te hebben gevonden: " Ik heb leuke contacten opgedaan en met eentje ga ik binnenkort zelfs een dagje fotograferen in Amsterdam". Ook over de ins en outs van de deelnemers’ camera’s werd die avond veel gesproken en uitgelegd: "Er kan een stuk meer met mijn gedaan worden dan ik had gedacht." vertelt Inge die er gelijk aan toevoegt "Dit is verslavend. Ik schrijf me gelijk in voor de volgende cursus".


En dat kan hoor Inge, er volgen nog meer workshops. Onder meer een maar na de vakantie ook weer voor beginners. In ditzelfde jaar volgen ook nog workshops die een bepaalde onderwerp behandelen: portretfotografie, sportfotografie, natuurfotografie en meer. We hebben gemerkt dat daar behoefte aan is en uiteraard zijn wij niet als we daar niet direkt op inspelen voor onze clientele.


Krijgt u ook al zo’n zin in deelname? Houdt u onze website dan scherp in de gaten of schrijf u nu gelijk in voor de workshop van Marcel Scholing met onder andere, de creatieve kant van licht, belichting en flitslicht naast de technische kant ervan en de verschillen tussen het jpeg-formaat en het raw-formaat zoals dat uit veel semi- en professionele camera’s rolt. Deze workshop is op zaterdag 18 juni van 10-16 uur. Workshops van Foto Booms, omdat wij net een stap verder gaan voor onze klanten.

Trefwoorden: Diamantbuurt

Contact Ziezozuid

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Ziezozuid

Meer zelfvertrouwen opbouwen van Ziezozuid thumbnail
10-01-2017

Meer zelfvertrouwen opbouwen

Wanneer je aan mensen vraagt wat ze zouden willen veranderen aan zichzelf, komt vaak naar voren dat ze wel wat meer zelfvertrouwen zouden willen hebben.


Hypnose van Ziezozuid thumbnail
10-01-2017

Hypnose

Herken je dit? Je leest een boek en wanneer je het boek dichtdoet zie je ineens dat het veel later is dan je dacht. Dit is wat we een lichte vorm van hypnose noemen. Hypnose wordt ook wel ingezet als therapie. SvR hypnose


08-06-2011

Fotograaf in Amsterdam

fotograaf


Reizen Afrika van Ziezozuid thumbnail
08-06-2011

Reizen Afrika

Reizen, Safari's, Vliegtickets en vliegtarieven en self drive auto's in alle landen in Afrika vanaf 1 plek te boeken.


Massage Amsterdam van Ziezozuid thumbnail
02-11-2009

Massage Amsterdam

Kennismakingsaanbieding Massage - Vanwege de nieuwe praktijkruimte bieden wij elke nieuwe klant een ontspanningsmassage aan voor 25 euro ter kennismaking. Deze speciale aanbieding is tevens verkrijgbaar als cadeaubon, leuk als origineel en ontspannend cadeau! Boek nu een massage of bekijk ons aanbod van aanbiedingen. De nieuwe workshop massage folder is ook weer beschikbaar. http://www.jiskmassage.nl


24-09-2009

Nieuws uit Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid is Thuis!

Als het gebeurt in Amsterdam Zuid vind je het op ZieZoZuid. Boordevol actueel nieuws, columns, reportages, politie, ondernemers, bewoners en politiek. Alles over Amsterdam Zuid, stadsdeel zuideramstel, rivierenbuurt, nieuw zuid, oud zuid, de pijp, apollobuurt, mirandabuurt, stadionbuurt, museumbuurt en buitenveldert. Kortweg over het gehele nieuwe stadsdeel zuid. Veel plezier!