Reizen Afrika

Reizen Afrika van Ziezozuid

Door: Ziezozuid  08-06-2011
Trefwoorden: Rivierenbuurt

Wij zeggen wel eens eenmaal en het land heeft u geraakt, dan heeft u “het virus” te pakken. Dat virus heb ik ook opgelopen. Ik vind het land nog steeds zo geweldig en elke keer als ik er weer kom, voelt het aan als thuis komen. Je vraagt je vast af wat is het dan…

In Zuid-Afrika heb ik zelf met een auto gereden. De wegen zijn goed en het is veilig om te rijden. Je hebt zoveel vrijheid om op verschillende mooie plekjes foto’s te maken. Deze manier van zelfstandig reizen per auto heet in vakjargon .

Zuid-Afrika biedt een goede mix tussen cultuur en natuur. Het is echt een prachtig land en mijn advies is dan ook om te proberen van alles wat te proeven in de meest letterlijke zin van het woord. Vergeet ook zeker niet een stukje mee te pakken van de historie. Het verleden heeft het land mede gevormd en een bezoek aan het Apartheidsmuseum, Soweto & Robben Island is indrukwekkend en zeker de moeite waard.

Je komt vaak ogen en oren te kort als je op gaat. Ik heb zoveel verschillende safari’s gemaakt maar er zijn er een aantal die ik echt bijzonder vond. De riviersafari nabij Phalaborwa. Vanaf het water zie je zoveel meer. De olifanten die langs de oever struinen, de nijlpaarden in de rivier en niet te vergeten allemaal verschillende soorten vogels, echt uniek! De in het krugerpark was er ook een om niet te vergeten. We kwamen neushoorns tegen en konden ze naderen op 50 meter . Ik kan je zeggen als je dan op een termietenheuveltje staat dan zien ze er echt heel indrukwekkend uit. De laatste, een safari op een olifantenrug was er zeker een om in te lijsten. Ik kan alleen maar zeggen wat een beleving.

De tuinenroute is divers en kent ook vele hoogte-punten. Maar walvissen spotten in Hermanus vond ik echt heel bijzonder. Zo dichtbij en zo immens groot dan voelt u zich als mens echt heel klein. Wilt u zelf ook zo'n onvergetelijk avontuur in Afrika beleven? Neem dan contact op met , uw adres voor avontuurlijk reizen door Australie, Afrika, Nieuw Zeeland en de Pacific en de beste . , 020-6838081.

Vergeet u vooral uw niet als u op gaat en gaat u op wandelsafari geef uzelf dan van te voren nog eens een kado, uw lijf zal u dankbaar zijn.

Trefwoorden: Rivierenbuurt

Contact Ziezozuid

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Ziezozuid

Meer zelfvertrouwen opbouwen van Ziezozuid thumbnail
10-01-2017

Meer zelfvertrouwen opbouwen

Wanneer je aan mensen vraagt wat ze zouden willen veranderen aan zichzelf, komt vaak naar voren dat ze wel wat meer zelfvertrouwen zouden willen hebben.


Hypnose van Ziezozuid thumbnail
10-01-2017

Hypnose

Herken je dit? Je leest een boek en wanneer je het boek dichtdoet zie je ineens dat het veel later is dan je dacht. Dit is wat we een lichte vorm van hypnose noemen. Hypnose wordt ook wel ingezet als therapie. SvR hypnose


Fotowinkel Amsterdam van Ziezozuid thumbnail
08-06-2011

Fotowinkel Amsterdam

Fotwinkel organiseert workshops fotografie voor beginners, gevorderden en per thema. www.fotobooms.nl


08-06-2011

Fotograaf in Amsterdam

fotograaf


Massage Amsterdam van Ziezozuid thumbnail
02-11-2009

Massage Amsterdam

Kennismakingsaanbieding Massage - Vanwege de nieuwe praktijkruimte bieden wij elke nieuwe klant een ontspanningsmassage aan voor 25 euro ter kennismaking. Deze speciale aanbieding is tevens verkrijgbaar als cadeaubon, leuk als origineel en ontspannend cadeau! Boek nu een massage of bekijk ons aanbod van aanbiedingen. De nieuwe workshop massage folder is ook weer beschikbaar. http://www.jiskmassage.nl


24-09-2009

Nieuws uit Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid is Thuis!

Als het gebeurt in Amsterdam Zuid vind je het op ZieZoZuid. Boordevol actueel nieuws, columns, reportages, politie, ondernemers, bewoners en politiek. Alles over Amsterdam Zuid, stadsdeel zuideramstel, rivierenbuurt, nieuw zuid, oud zuid, de pijp, apollobuurt, mirandabuurt, stadionbuurt, museumbuurt en buitenveldert. Kortweg over het gehele nieuwe stadsdeel zuid. Veel plezier!