Autopremies nog steeds het vergelijken waard

Door: Zonder Tussenpersoon  22-04-2008
Trefwoorden: Autoverzekering, Inboedel, Woonhuis

Forse prijsverlaging in autopremies.

Het pakketvoordeel met tot wel 20 % extra korting
Woonhuisverzekeringen( inboedelverzekeringen, glasverzekeringen en opstalverzekeringen) vergelijken loont enorm. De premie verschilt enorm, onder meer afhankelijk van de verzekerde waarde en de (her-)bouwwaarde van de woning, het postcodegebied, de gezinssamenstelling en het aantal kamers.
Volgens onderzoek is er niet één aanbieder aan te wijzen die in het algemeen het goedkoopst is, maar wisselt dat per situatie. Per situatie kunnen de verschillen tussen de duurste en de goedkoopste aanbieder meer dan 200 procent bedragen. Bovendien geldt dat als een verzekeraar in de ene situatie de laagste premie biedt, dezelfde verzekeraar in een iets andere situatie juist de duurste kan zijn. Om die reden moet er eigenlijk voor elke klantsituatie een aparte vergelijking van producten worden gemaakt.

Uitvaart polis snel voordelig geworden door online uitvaartmodule
Uw uitvaartverzekering snel berekend en afgesloten. Uitvaartkosten stijgen maar deze polis is voordelig en snel. Kinderen gratis meeverzekerd.

Bereken het direct op www.zondertp.nl

Trefwoorden: Aansprakelijkheid, Autoverzekering, Budgio, Inboedel, Online Verzekering Afsluiten, Pakketverzekering, Premieverlaging, Woonhuis,