Lancering ZumpolleVanderStoel

Door: Zumpollevanderstoel  20-03-2007
Trefwoorden: Belastingadvies, Vacature, Advocaat

Scipio van der Stoel is voormalig lid van de raad van bestuur van AKD Prinsen Van Wijmen en was daarvoor managing partner van Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal, het kantoor dat uiteindelijk is opgegaan in AKD.
“Het aantrekken en coachen van talent was bij AKD en Andersen Legal mijn voornaamste taak de afgelopen tien jaar. Ik zie het opzetten van ZumpolleVanderStoel als een verdere verdieping van dit werkterrein”, aldus Scipio van der Stoel.

ZumpolleVanderStoel is gespecialiseerd in:
• search van ervaren juridisch en fiscaal talent voor hoger kader en topfuncties voor advocaten-, notaris, en belastingadvieskantoren, financiële dienstverleners, bedrijfsleven en overheid;
• Loopbaanadvies voor advocaten, (kandidaat-) notarissen, fiscalisten, bedrijfsjuristen met minimaal 3 jaar ervaring.

Tim Zumpolle heeft carrière gemaakt in de financiële wereld, onder meer als Executive Director bij de NIB Capital Bank.
“Een gedegen marktanalyse heeft uitgewezen dat de markt behoefte heeft aan een kwalitatief hoogwaardige speler als ZumpolleVanderStoel. Wij kennen als geen ander de uitdagingen waarmee zowel opdrachtgevers als juristen en fiscalisten worden geconfronteerd in de huidige markt”.

Website: www.Zumpollevanderstoel.nl

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Scipio van der Stoel (06-53319512) of Tim Zumpolle (06-622225153).

Trefwoorden: Advocaat, Advocatuur, Belastingadvies, Belastingadviseur, Carriere, Fiscalisten, Juristen, Loopbaanadvies, Notariaat, Notaris, Selectie, Vacature, Werving