Ron's Catering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middenweg 65 B , 1619 BN Andijk, Noord-Holland
West-Friesland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ron's Catering

Onze slagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit.

Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Ons assortiment is gericht op kwaliteit, vleesspecialiteiten, gemak en vaak vernieuwende produkten.Wij betrekken onze vleesprodukten van leveranciers die ook voor kwaliteit staan. Ons rundvlees bijvoorbeeld komt van mesters uit Noord-Holland die het welzijn van de dieren bovenaan hebben staan.Verder bewerken wij het vlees zelf en maken veel produkten zelf. Vele bekroningen en bekers zijn daar getuigen van.

Ook u heeft misschien iets te vieren en doet het graag smaakvol.

Graag wilt u dat deze keer eens thuis of op uw bedrijf vieren maar de voorbereiding van een goede ontvangst is geen kleinigheid,dat was u al bekend.

Samen met Ron's Catering maakt u er een smakelijk en geslaagd feest van!

Onze kok Kees Greveling maakt voor u de heerlijkste salades, buffetten en koude hapjes welke een streling voor de tong en een lust voor het oog zijn.

Al zijn creaties komen harmonieus op schalen en spiegels bij u op tafel.

Maar als het nog uitgebreider moet kan u ook uitstekend bij ons terecht.

Wij verzorgen ook complete feesten als bruiloften, bedrijfsopeningen, receptie en personeelsfeesten of wat u maar wilt.

Met onze verhuurinrichting maken wij van uw huis,tuin,schuur of bedrijf een gezellige feestlokatie. Tafels, stoelen, borden, bestek, een complete tent of toiletwagen en nog veel meer is wat wij u kunnen bieden,u vraagt het maar.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ron's Catering in Middenweg 65 B, Andijk Noord-Holland 1619 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Andijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Andijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Andijk Noord-Holland, 1619 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768685]