Baby Paws

Baby Paws van Baby-slofje.nl

Door: Baby-slofje.nl  02-06-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Kinderdagverblijf, Baby

Babyslofjes van Baby Paws gemaakt van soepel leer in de kleur zilver. Het is een open model slofje welke sluit met klittenband. Op de voorzijde een leuk schulprandje.

Baby Paws babyslofjes worden handgemaakt in Australië met het allerbeste en zachtste leer. Dit leer is niet te dik en niet te dun, de binnenkant van de babyslofjes is van geborsteld suede. Omdat het leer 'ademt' houdt het de voeten warm in de winter en koel in de zomer.

Enkele kenmerken:

  • De slofjes hebben een anti slip zooltje zodat je kleintje niet makkelijk uit zal glijden.
  • Baby Paws babyslofjes sluiten ofwel met klittenband ofwel met veters. De klittenband sluiting is van de hoogste kwaliteit, de veters zijn lang genoeg voor een dubbele knoop.
  • De leersoorten die Baby Paws gebruikt worden speciaal voor hen gefabriceerd, er wordt dus geen gebruik gemaakt van restanten leer. Het leer is niet giftig en wordt uitgebreid getest om aan alle gestelde normen te voldoen.
  • De babyslofjes van Baby Paws zijn eenvoudig te reinigen met water en milde zeep. De babyslofjes kunnen niet in de wasmachine.

Trefwoorden: Artikelen Babyslofje, Baby, Babyschoentjes, Babyslofjes, Betaalmogelijkheden Babyslofje, Disclaimer Babyslofje, Geboorte, Geboortegeschenk, Kinderdagverblijf, Kleding en accessoires, Kraamcadeau, Kraamkado, Kraammand, Online Bestellen

Andere producten en diensten van Baby-slofje.nl

Belly Bandit van Baby-slofje.nl thumbnail
27-06-2009

Belly Bandit

Belly Bandit
Snel af van je zwangerschapsbuikje?! De oplossing is nabij! Je moeder en grootmoeder kennen al de voordelen van het inbinden van de buik. Nu jij nog!