Belly Bandit

Belly Bandit van Baby-slofje.nl

Door: Baby-slofje.nl  27-06-2009
Trefwoorden: Buikband, Belly Bandit, Sluitlaken

Baalde je ook van je losse buik na de bevalling van je eerste kindje, zorg dat je er deze keer sneller van afkomt. 24 uur na de bevalling begin je meteen met het dragen van de Belly Bandit*. Ben je al een tijdje geleden bevallen? Geen probleem, de Belly Bandit biedt nog steeds uitkomst.

Truuc van de sterren
Celebrities als Nicole Kidman, Angelina Jolie en de de zusjes Spears zweren erbij: de Belly Bandit. De band kun je onder de kleding dragen en moet er binnen zes tot acht weken na de bevalling voor zorgen dat de buik weer plat wordt. Hoewel de band onder de kleding zit is ook verkrijgbaar in hippe dessins. De Couture uitvoering is bovendien ook van extra zacht materiaal. Kijk voor meer info op bellybandit.eu »

Nooit te laat!
Het is ook nuttig om de band te dragen als de bevalling al een paar maanden of zelf jaren geleden is. Of wanneer je van nature een dikke buik hebt. De band maant tot rechtop lopen en zo de buikspieren te gebruiken. De Belly Bandits zijn heerlijk zacht en extra comfortabel met het dragen.


De Belly Bandit is te verkrijgen in 3 soorten en diverse maten. De original, de couture ( allerlei te gekke designs ) en de Bamboo ( gemaakt op milieuvriendelijke basis, ons "groene " product ).

Kijk snel op

http://www.baby-slofje.nl/nl/belly-bandit/

en zorg dat je de Belly Bandit snel in huis haalt. Je bent dan zo weer terug in je oude maat!


Team Baby-Slofje.nl

www.baby-slofje.nl

Trefwoorden: Belly Bandit, Buikband, Sluitlaken