Fysiotherapie Zwanenlaan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwanenlaan 10 , 1761 ZV Anna Paulowna, Noord-Holland
Wieringermeer

E-mail

Over Fysiotherapie Zwanenlaan

Maatschap Fysiotherapie Dollardlaan biedt naast de algemene fysiotherapie tevens verschillende fysiotherapeutische specialisaties. Voor de volgende verbijzonderingen en specialisaties kunt u bij ons terecht: manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie voor kinderen, oncologie fysiotherapie, oedeem fysiotherapie, podologie, mime therapie, orofaciale fysiotherapie en fysiotherapie bij hart- en vaatziekten.

Maatschap Fysiotherapie is een praktijk met 3 behandellocaties. Naast de hoofdvestiging op de Dollardlaan in Den Helder is de praktijk ook gevestigd op de Zwanenlaan in Anna Paulowna en binnen het Gezondheidscentrum de Schooten in Den Helder.

Fysiotherapie is direct toegankelijk dus ook zonder verwijsbrief kunt u zich melden voor een afspraak.
De vergoeding van fysiotherapie valt boven de 18 jaar onder uw aanvullende zorgverzekering.
Raadpleeg hiervoor uw voorwaarden van uw zorgverzekeraar. Voor een aantal chronische indicaties is na toestemming van uw zorgverzekeraar behandeling voor een langere periode uit de basisverzekering mogelijk.
Voor kinderen tussen 0 - 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Zwanenlaan in Zwanenlaan 10, Anna Paulowna Noord-Holland 1761 ZV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Anna Paulowna Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Anna Paulowna Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Anna Paulowna Noord-Holland, 1761 ZV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826647]