Logopediepraktijk Noord-Holland-Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Mijnlieffstraat 47 , 1761 BL Anna Paulowna, Noord-Holland
Wieringermeer

E-mail

Over Logopediepraktijk Noord-Holland-Noord

Een logopediste houdt zich bezig met allerlei stoornissen op het gebied van de communicatie. De hoofdgebieden zijn: stem, spraak, taal, gehoor, eet- en drinkproblematiek (slikken).

Behandeling vindt doorgaans plaats in de praktijk en kan op indicatie thuis plaatsvinden.

De logopedische behandelgebieden kunnen die van andere hulpverleners overlappen.
De logopediste werkt o.a. samen met de huisarts, consultatiebureauarts, (kinder)fysiotherapeut, mensendiecktherapeut, leerkracht, intern begeleider basisonderwijs, stottertherapeut etc.

Vergoeding
De behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Soms moet er van tevoren een machtiging worden aangevraagd. Afspraken hierover vindt u in uw polisvoorwaarden. De tarieven voor logopedie zijn wettelijk vastgesteld. In de nieuwe basisverzekering zit logopedie in het basispakket, zowel voor kinderen als voor volwassenen. U kunt er van uitgaan dat de praktijk een contract met alle zorgverzekeraars zal sluiten, tenzij de beroepsvereniging NVLF een negatief advies hierover uitbrengt.

0223- 533 833 of 06- 49918715
Email :info@logopedie-nhn.nl
Website :www.logopedie-nhn.nl

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk Noord-Holland-Noord in Burg Mijnlieffstraat 47, Anna Paulowna Noord-Holland 1761 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Anna Paulowna Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Anna Paulowna Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Anna Paulowna Noord-Holland, 1761 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826050]