Schuur BV Olof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruiswijk 18 , 1761 AR Anna Paulowna, Noord-Holland
Wieringermeer

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schuur BV Olof

Olof Schuur zal zich vestigen aan de noordzijde van het terrein nabij Kruiswijk II en vandaar uit hun activiteiten op het gebied van koeling, verwarming en regel- en elektrotechniek voortzetten. Heijmans en Olof Schuur waren al langer in gesprek over de aankoop van een perceel op het bedrijventerrein. Na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan eind 2012, ontstond de mogelijkheid om de plannen te concretiseren.
In eerste instantie zal Heijmans het noordelijke deel van het terrein bouwrijp maken. Het bedrijventerrein zal dan tijdelijk alleen via Kruiswijk II worden ontsloten. Wanneer zich meer bedrijven op Kruiswijk III zullen vestigen zal de aansluiting aan de zuidzijde op de Randweg worden gemaakt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schuur BV Olof in Kruiswijk 18, Anna Paulowna Noord-Holland 1761 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Anna Paulowna Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Anna Paulowna Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Anna Paulowna Noord-Holland, 1761 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814760]