Schavemaker Schildersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 622 , 1566 EL Assendelft, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Schavemaker Schildersbedrijf

Schilderwerk en wandafwerking zijn de finishing touch bij een verbouwing of de renovatie van uw woning. Het is zonde om dat over te laten aan een onbekende of onervaren persoon.
Het lijkt aantrekkelijk om zelf het schilderwerk aan te pakken, maar in de meeste gevallen is toch een vakman geboden. Bijvoorbeeld door de omvang van het project. Maar ook bijkomende werkzaamheden zoals het herstel van houtwerk of muren maakt schilderwerk geen gemakkelijke klus.

Met schildersbedrijf Schavemaker kiest u voor betrouwbaar en gepassioneerd vakwerk. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande schilderwerk. Van stucwerk tot renovatie, zowel binnen als buiten hebben wij ruime ervaring.

Snelheid, kwaliteit en een eerlijke prijs: dat is ons handelsmerk. Voor inspiratie kunt u kijken naar de projecten die wij al hebben opgeleverd zowel binnen als buiten. Van modern tot klassiek, alles ligt binnen de mogelijkheden. Ook kunnen wij u advies geven, wanneer u nog niet helemaal weet wat u wilt.

Goed schilderwerk begint bij ons met een goed gesprek. Daarin mag u al uw wensen en vragen met betrekking tot uw schilderwerk, renovatie of verbouwing op tafel leggen. Doorgaans kunnen wij van schildersbedrijf Schavemaker u meteen gericht adviseren over de mogelijkheden en/of oplossingen. Op uw verzoek maken wij vervolgens een inventarisatie, begroting en tijdpad. In een tweede gesprek lichten wij deze zaken graag toe. Zo weet u precies waar u bij ons op kunt rekenen, en dat is wel zo prettig en vertrouwd!

Wanneer wij aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat elk onderdeel van het project wordt behandeld door de juiste vakman. Vooral bij oudere panden komt er meer kijken dan alleen schilderwerk. Bij sprake van bijvoorbeeld houtrot, zullen wij de juiste vakmensen inschakelen om dit te verhelpen. Daarna zullen wij met professionele precisie uw schilderwerk voltooien, voor een lang houdbaar en bovenal mooi resultaat.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Advertising Agency, Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Assendelft Noord-Holland

Is Schavemaker Schildersbedrijf in Dorpsstraat 622, Assendelft Noord-Holland 1566 EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Assendelft Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assendelft Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assendelft Noord-Holland, 1566 EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827304]