Verheul Fysio- Manuele Therapie & Acupunctuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 574 , 1566 BZ Assendelft, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Verheul Fysio- Manuele Therapie & Acupunctuur

FysioVerheul is een paramedische praktijk en sinds 1981 in Assendelft gevestigd. FysioVerheul bestaat uit een samenwerkingsverband van vijf fysiotherapeuten, ieder met hun eigen specialisatie.

Bij FysioVerheul in Assendelft zijn verschillende vormen van therapie mogelijk zoals: fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische therapie, kinderfysiotherapie, acupunctuur en medisch fitness. Het uiteindelijke doel is de pijn te verminderen of te verhelpen en het beter gebruik maken van lichaam en geest. Bij de eerste afspraak wordt bij FysioVerheul gekeken welke therapie voor u het meest effectief is. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met FysioVerheul en bel 075- 6874442 of mail naar [email protected]

Fitness voor alle leeftijden bij FysioVerheul. Dus ook senioren!
Bij FysioVerheul in Assendelft kunt u ook terecht voor fitness. In een gemoedelijke sfeer aan uw conditie werken met professionele begeleiding en uiteraard gratis koffie en thee!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verheul Fysio- Manuele Therapie & Acupunctuur in Dorpsstraat 574, Assendelft Noord-Holland 1566 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Assendelft Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assendelft Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assendelft Noord-Holland, 1566 BZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824771]