Kramer Keukens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jaagweg 6 , 1633 GC Avenhorn, Noord-Holland
Koggenland, West-Friesland

E-mail

Over Kramer Keukens

Kramer Keukens is al bijna 50 jaar dé keukenspecialist van Noord-Holland.

In onze fraaie showroom van maar liefst 40 meter diep vindt u ruim 20 keukenopstellingen, waarbij alle denkbare opties en mogelijkheden worden getoond.

Omdat er gewerkt wordt met 5 gerenommeerde keukenmerken, kunt u er verzekerd van zijn dat er ook aan uw wensen kan worden voldaan.

Kramer Keukens heeft een eigen montagedienst, die dagelijks zorgt voor een optimale plaatsing en afwerking, de beste garantie voor plaatsing volgens de hoogste normen. Service en nazorg staan bij Kramer Keukens hoog in het vaandel. Ook (jaren) na uw kostbare aankoop kunt u een beroep doen op onze servicedienst.

Kramer Keukens werkt niet met schreeuwende advertenties en tekstborden waarop de meest onwaarschijnlijke aanbiedingen staan of andere fratsen. Nuchter zakendoen, waarbij alle afspraken helder en duidelijk op papier staan. Duidelijke offertes waar alle prijzen getoond worden, zodat u daadwerkelijk weet waar u aan toe bent. Na aankoop van uw keuken ontvangt u overzichtelijke 3D- en installatietekeningen en wordt de keuken nagemeten.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom met uw keukenmaten en ideeën om een vrijblijvende offerte te maken. Het is raadzaam om hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KramerKeukensNL/

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kramer Keukens in Jaagweg 6, Avenhorn Noord-Holland 1633 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Avenhorn Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Avenhorn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Avenhorn Noord-Holland, 1633 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827238]