Devil en G Data breiden samenwerking uit naar Benelux

Door: G Data  18-03-2011
Trefwoorden: G Data

 

Succesvolle partnership in Duitsland aan basis van Benelux-deal  Badhoevedorp, 17 maart 2011 - De Duitse IT en CE-distributeur Devil EDV-Distribution gaat vanaf vandaag ook in de Benelux de producten van de Duitse security-specialist G Data distribueren. Dit was al langere tijd het geval in de Duitse markt. Omdat de relatie daar zo succesvol is, hebben de beide Duitse bedrijven besloten om ook in andere markten met elkaar in zee te gaan, waaronder in de Benelux.

“G Data houdt ervan om op een prettige en eerlijke manier zaken te doen. Wij zijn als leverancier deels afhankelijk van onze distributeurs om dit ideaal waar te maken aan onze resellers en eindgebruikers. Daar selecteren wij onze partners dan ook op,” zegt Jan Van Haver, Country Manager G Data Benelux “Devil distribueert in de Benelux al veel populaire hardware en software en is daarmee een vertrouwde naam in de markt. Devil sluit met zijn betrouwbare handelswijze naadloos aan bij de filosofie van G Data.”

Ralf Klar, Sales Director van Devil AG zegt over de samenwerking: “In Duitsland is Devil de meest succesvolle partner van G Data. Wij zijn erg verheugd over de uitbreiding van de samenwerking naar de Benelux. Wij zien ook in deze markt enorme mogelijkheden voor G Data, dankzij de uitstekende detectie en het unieke gebruiksgemak van de oplossingen. Wij zullen de G Data-producten dan ook met veel genoegen aan onze klanten aanbieden.”

Bob Veldhof, van Devil Benelux is ook zeer tevreden met de start van G Data via het Benelux-kantoor:  “Dit is een goede mogelijkheid voor  ons  om ons productgamma uit te bereiden en nog meer service te bieden naar onze klanten”.  Veldhof  ziet G Data als een echte toegevoegde waarde. “Met G Data in onze portfolio kunnen wij nog meer one stop shopping aanbieden”.

Ons succes als éénvan detop vijfbroadlinersvan Duitslandis een gevolgvan onze vaste werkwijze:een scherpe  prijs en de snelst  mogelijke levering aan onze partners. Om aan de wensen en eisenvanonzeklanten te kunnen voldoen, bieden wijoptimaleondersteuningvoor eensuccesvolle samenwerking.

Devil‘s portfoliobestaat uitproductenvan ongeveer 150fabrikanten enmerkenvan deIT-en CE-sector. Wij richten onsopca. 8000artikelendie uit voorraad leverbaar zijn.
Persoonlijkcontact is de basis voor een prettige en efficiënte samenwerking met onze partners.

De focuspunten van Devil zijn IT-distributie, IT-logistiek, service en een sterke marketing.

Contact
Bob Veldhof  /  Steph Van der Slagmolen

Devil Benelux
Hoek 76

2850 Boom (België)

Telefoon: +32 3500 92 69

Mobiel: +32 474 139289 / +32 472 366363

Skype: bobveldhof 

  

 

Over G Data
G Data Software AG is een security-specialist van Duitse origine. G Data ontwikkelde haar eerste antivirus-programma al in 1987 en was daarmee een pionier in Europa. Kwaliteit is een prioriteit voor de onderneming. Als resultaat hiervan heeft G Data in de afgelopen vijf jaar meer testoverwinningen in Europa behaald dan welke andere aanbieder ook.


G Data is opgericht in 1985.
De onderneming biedt oplossingen voor consumenten en voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, die wereldwijd in meer dan 90 landen beschikbaar zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bochum (Duitsland). Meer informatie is te vinden op .

Contact
Daniëlle van Leeuwen
PR Manager G Data Benelux
Tel. (+31) (0)20 808 0835
Mob. (+31) (0)6 54 660 215
E-mail:

Twitter:

Facebook:

Persinformatie:

Trefwoorden: G Data