G Data-beveiligingsoplossingen nu gecertificeerd door ICSA Labs

Door: G Data  18-04-2011
Trefwoorden: Award

Toonaangevende testinstantie kent producten certificaat toe in de categorie anti-virus

Badhoevedorp, 18 april 2011 – G Data’s beveiligingsoplossingen voldoen nu officieel aan de standaarden van ICSA Labs voor “Gecertificeerde Anti-Virus Desktop/Server” voor virusbescherming voor Windows 7.  ICSA Labs, een onafhankelijk onderdeel van Verizon, staat bekend om zijn hoge standaarden voor het testen. Op de omvangrijke lijst van criteria waaraan producten moeten voldoen, staat onder andere de eis dat de geteste anti-virusoplossing elk item van een breed scala aan huidige virussen zonder valse alarmen moet detecteren.

“Ons anti-malware certificatieprogramma verstrekt informatie aan consumenten en aan bedrijven die hen helpt de anti-virusoplossing te kiezen die het beste aansluit bij hun behoeften,” vertelt Andrew Hayer, Anti-Malcode Program Manager bij ICSA. “Met het behalen van dit certificaat heeft G Data getoond dat het afleveren van kwalitatief hoogstaande producten echt een prioriteit van het bedrijf is.”

“We zijn erg blij met met het certificaat van ICSA Labs,“ zegt Dirk Hochstrate, CTO van G Data Software AG. “Dit testresultaat toont opnieuw de kwaliteit van onze producten. We beschouwen dit certificaat als een prikkel om het kwaliteitsniveau van onze oplossingen optimaal te houden en om onze klanten altijd de best mogelijke bescherming te bieden tegen virussen en cybercrime.“ 

Over G Data
G Data Software AG is een security-specialist van Duitse origine. G Data ontwikkelde haar eerste antivirus-programma al in 1987 en was daarmee een pionier in Europa. Kwaliteit is een prioriteit voor de onderneming. Als resultaat hiervan heeft G Data in de afgelopen vijf jaar meer testoverwinningen in Europa behaald dan welke andere aanbieder ook.


G Data is opgericht in 1985. De onderneming biedt oplossingen voor consumenten en voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, die wereldwijd in meer dan 90 landen beschikbaar zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bochum (Duitsland). Meer informatie is te vinden op .

Contact
Daniëlle van Leeuwen
PR Manager G Data Benelux
Tel.
(+31) (0)20 808 0835
Mob. (+31) (0)6 54 660 215
E-mail:

Twitter:

Facebook:

Persinformatie:

Trefwoorden: Award