Maatwerk trainingen

Door: Ictivity Training  12-07-2011
Trefwoorden: amsterdam, rotterdam, Maatwerk

  Wilt u graag een training op uw eigen locatie? Of juist een training op één van de locaties die Ictivity Training aanbiedt? Liever een complete training voor uw gehele IT afdeling? Of gaat uw voorkeur uit naar een training in de avonduren? Uw voorkeur gaat uit naar een training in combinatie met uw eigen vertrouwde IT omgeving?

Voor al deze vragen bent u bij Ictivity Training aan het juiste adres. Uw specifieke trainingaanvraag zien wij als een uitdaging!

Intakegesprek
Om een maatwerk training op uw behoeften af te stemmen houden wij graag met u als
deelnemer(s), ICT Manager en/of andere betrokkene een intakegesprek. Aan de hand van dit intakegesprek cq gesprekken kunnen wij de juiste trainingsbehoeften achterhalen en tevens het niveau van de deelnemer(s) bepalen.
 
Hierop volgt een passend trainingsaanbod, waarin het mogelijk is dat tijdens de training onderwerpen van verschillende productgroepen worden behandeld. Vaak heb je als deelnemer al (voldoende) basiskennis waardoor het niet nodig is om een volledige training van bijvoorbeeld 5 dagen te volgen. Met als voordeel dat de maatwerk training minder tijd in beslag zal nemen en daardoor dus ook kosten bespaard. Tevens wordt het rendement van de training hoger doordat de deelnemer(s) niet wordt belast met informatie die voor zijn automatiseringomgeving niet relevant is.

Opleidingstraject
Met succes heeft Ictivity Training al voor diverse klanten een compleet opleidingstraject voor de betreffende IT afdeling opgesteld en afgerond. Aangezien de wensen per klant enorm verschillen is hierbij het aanbieden van maatwerk essentieel.

Zo’n opleidingstraject bestaat vaak uit het volgen van trainingen via het cursusrooster in combinatie met één of meerdere maatwerk trainingen op eigen locaties van Ictivity Training in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam.  Uiteraard blijven de wensen per deelnemer één van de belangrijkste uitgangspunten van het verzorgen van een opleidingstraject. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de trainingswensen beslaat zo’n opleidingstraject enkele maanden tot ongeveer één jaar.

Meer weten? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs 088 - 428 48 48

Trefwoorden: amsterdam, Application Packaging, Backup, Cisco, Citrix, Cursus, Eindhoven, Ict, Itil, Maatwerk, Microsoft, Novell, open rooster, Opleiding, redhad, Res software, Rooster, rotterdam, SAN Storage, Trainingen, Vmware, www.ictivitytraining.nl,

Contact Ictivity Training

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Ictivity Training

12-07-2011

Klassikale Training

Basiskennis wordt opgedaan door het volgen van een klassikale training. De praktijkgerichte IT trainingen van Ictivity Trainingen worden door een eigen Ictivity


12-07-2011

Trainingen