Osteopathie Bennebroek Dekker D O -MRO

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amaryllislaan 2 , 2121 TG Bennebroek, Noord-Holland
Bloemendaal, Zuid Kennemerland

E-mail

Over Osteopathie Bennebroek Dekker D O -MRO

Osteopathie Bennebroek Dekker is gevestigd in het voormalige politiebureau van Bennebroek aan de Amaryllislaan 2. In dit gebouw zijn tevens gevestigd een praktijk voor Integrale geneeswijzen (Moratherapie en acupunctuur) en een praktijk voor haptotherapie.
Robert Dekker heeft zijn studie gevolgd aan het College voor Osteopathische Geneeskunde Sutherland in Amsterdam en heeft zijn examen behaald in januari 2002. In september 2002 opende hij (toen nog in samenwerking) zijn praktijk: Osteopathie Bennebroek, sinds juli 2011 is de praktijk onder de naam Osteopathie Bennebroek Dekker voortgezet als eenmans-praktijk.
Na eerder al diverse bij- en nascholingscursussen te hebben doorlopen, heeft Robert Dekker in 2013 de twee-jarige opleiding voor Osteopathie bij baby's en kinderen succesvol afgerond. Het behandelen van baby’s en kinderen vereist veel extra kennis en vaardigheden, waaraan bij deze opleiding, onder andere door verschillende stages, veel aandacht aan besteed wordt. Een goede samenwerking met kinderartsen en consultatiebureaus is hierbij vanzelfsprekend.
Robert Dekker ziet Osteopathie niet als een alternatieve geneeswijze maar als een additieve of complementaire geneeswijze. Met andere woorden een aanvulling op de klassiek medische geneeswijze. Samenwerking met de reguliere geneeskunde is een belangrijke pijler binnen onze praktijk. Bij klachten met een mogelijke onderliggende medische pathologie wordt na overleg met de patiënt, naar de eigen huisarts verwezen.
Osteopaten gebruiken geen apparatuur of medicijnen.

Osteopathie gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam en stelt dat, mits de juiste
voorwaarden zijn geschapen, het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Ook gaan osteopathie ervan
uit dat bewegingsverlies van botten, inwendige organen en delen van de schedel een aandeel kan hebben in het ontstaan van lichamelijke klachten. Bewegingsverlies kan ontstaan na onder andere een val, operaties of een infectie.

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Bennebroek Dekker D O -MRO in Amaryllislaan 2, Bennebroek Noord-Holland 2121 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bennebroek Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bennebroek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bennebroek Noord-Holland, 2121 TG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3785929]