Haakma Regionaal Administratiekantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 42 A , 1654 KB Benningbroek, Noord-Holland
Medemblik, West-Friesland

E-mail

Over Haakma Regionaal Administratiekantoor

Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V. is een administratiekantoor dat werkzaam is binnen het gehele MKB en tevens lid is van NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Wij bieden een breed dienstenpakket aan dat uiteenloopt van advisering en begeleiding tot het verzorgen van de complete administratie. Ook voor fiscale aangelegenheden en de salarisadministratie kunt u bij ons terecht.

Wij zijn werkzaam binnen de zakelijke- en de particuliere markt. Zowel de startende ondernemer als de ondernemer kan bij ons terecht voor advies en begeleiding of totale organisatie van de boekhouding. Particulieren bedienen wij onder andere op het gebied van belastingadvies en -aangifte.

Wij verrichten onze werkzaamheden in principe vanuit ons kantoor, omdat wij met hoogwaardige software werken waarmee uw gehele boekhouding gevoerd kan worden, maar de mogelijkheid bestaat uiteraard ook de werkzaamheden op uw bedrijf uit te voeren. Hierdoor heeft u ten alle tijden de boekhoudkundige documenten direct tot uw beschikking.

Tevens zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij diverse producten uit het productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Haakma Regionaal Administratiekantoor in Molenstraat 42 A, Benningbroek Noord-Holland 1654 KB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Benningbroek Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Benningbroek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Benningbroek Noord-Holland, 1654 KB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823325]