Vlaar & Vlaar Bouwbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tuinstraat 24 , 1654 JW Benningbroek, Noord-Holland
Medemblik, West-Friesland

E-mail

Over Vlaar & Vlaar Bouwbedrijf BV

Bouwbedrijf Vlaar en Vlaar bv is een jong en flexibel bedrijf dat zich bezig houdt met de bouw in de breedste zin van het woord. Door de grote verscheidenheid van de door ons uitgevoerde projecten hebben wij ruime ervaring in de woningbouw, middelgrote utiliteitsbouw, boerderij-, woningrenovatie en agrarische totaalprojecten in de kop van Noord-Holland, ook op Texel.

De agrarische totaalprojecten voeren wij uit onder directie van de landbouw voorlichting en architecten of in een rechtstreekse samenwerking met de opdrachtgever. Maar altijd met als doel een goed en kwalitatief hoogwaardig resultaat voor alle partijen.

Door de combinatie van onze eigen vakbekwame medewerkers en een netwerk van kwalitatief hoogwaardige en scherp geprijsde onderaannemers kunnen wij projecten in een korte tijd realiseren.
Met de mogelijkheid om onze ervaring en netwerken van de verschillende onderdelen te combineren, kunnen wij zeker ook voor u een goede en betrouwbare bouwpartner zijn.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Benningbroek Noord-Holland

Is Vlaar & Vlaar Bouwbedrijf BV in Tuinstraat 24, Benningbroek Noord-Holland 1654 JW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Benningbroek Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Benningbroek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Benningbroek Noord-Holland, 1654 JW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815513]