Wordt 2009 uw jaar? De ondernemers reeks.

Door: Back2basic Training  26-11-2008

Overvloed aan nare berichten: De beurzen Amerika en Europa staan op verlies, vele banen op de tocht bij multinational en zoveel ontslagen bij weer een ander bedrijf. De recessie is in aantocht. Toch zijn er ondernemers die 2009 zeer positief tegemoet zien. Ondernemers die, tegen alle economische wetten in, van 2009 hun jaar gaan maken.

Na gesprekken met vele ondernemers blijkt dat het succes zit in een stuk creativiteit en innovatie. Hierbij dient u als ondernemer natuurlijk te luisteren naar wat er in de markt speelt maar ook in de interne organisatie. Spiegelen en klankborden met collega ondernemers is dan een zeer welkome aanvulling.

Dit is dan ook de reden dat Back2Basic Training voor volgend jaar de ondernemers reeks op het programma heeft gezet. Een serie van tien bijzondere bijeenkomsten waar de verschillende onderwerpen worden behandeld. Van management tot verkoop van leidinggeven tot marketing. Iedere dag begint met een evaluatie van de maand, na dit wordt er een bepaald onderwerp besproken/behandeld waarna de casuïstiek over het onderwerp wordt ingebracht door de deelnemers zelf. Aan het einde van de dag heeft de deelnemer een plan van aanpak voor de komende maand.

Bent u ondernemer en wilt u van 2009 uw jaar maken, vraag dan meer informatie aan bij Back2Basic Training.