Peijs & Kloos BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dokter van Peltlaan 1 , 1861 KA Bergen nh, Noord-Holland

E-mail

Over Peijs & Kloos BV

Wij zijn er als u ons nodig hebt en doen datgene dat u nodig heeft. Het maakt niet uit of u een eenmanszaak hebt of een BV; wij denken met u mee, en zorgen dat u kunt (blijven) ondernemen. Service, informatie, bereikbaarheid, scherpe tarieven en maatwerk zijn de kenmerken van ons kantoor.

Wij zijn van mening: Uw zaak is ook onze zaak. Wij houden van duidelijkheid en korte lijnen. En met uw zaak in gedachten leveren wij u het maatwerk dat u van een partner verwacht.

Opvallend onopvallend.

Zo kun je ons pand omschrijven: duidelijk anders vanwege de oorspronkelijke bestemming (een kerkgebouw), maar opgaand in de omgeving door een gelijksoortige architectuur.

Iets dergelijks kun je ook over ons kantoor zeggen: kantoor Peijs maakt al vele jaren deel uit van het midden- en kleinbedrijf in Bergen, levert degelijk werk en geeft de ondernemer een steun in de rug als het ingewikkeld wordt. En dat laatste, daar gaat het om.

Ieder zijn vak;
U wilt zich bezig houden met uw bedrijf. Al die administratieve en fiscale verplichtingen houden u af van uw “echte” werk. U zoekt back-up voor die zaken die uw vak niet zijn…
Gevestigd in hartje Bergen, in ons karakteristieke pand, bieden wij ouderwetse service gestoeld op een grondige kennis van de fiscale actualiteit.
En dit altijd op een wijze die bij u en uw bedrijf past:
■u voert zelf uw administratie en wij verzorgen alleen uw jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting;
■u boekt zelf maar laat ons de btw-aangifte verzorgen;
■u levert uw bescheiden in en wij boeken uw administratie en doen aangifte voor de BTW. In onze compacte organisatie werken wij met korte lijnen en wij kunnen u daarom altijd maatwerk leveren.

Service staat bij ons voorop: u kunt bij ons terecht voor financieel en fiscaal advies voor uw bedrijf maar ook voor uw persoonlijke financiën. Ook uw salarisadministratie kunt u bij ons onderbrengen. Wij verzorgen dan de loonaangiftes en jaaropgaven voor pensioenfonds en dergelijken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Peijs & Kloos BV in Dokter van Peltlaan 1, Bergen nh Noord-Holland 1861 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergen nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen nh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen nh Noord-Holland, 1861 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824300]