Rabobank Noord Kennemerland neemt Concepten.info op in Starterspakket

Rabobank Noord Kennemerland neemt Concepten.info op in Starterspakket van Concepten.info

Door: Concepten.info  20-02-2009

Rabobank Noord Kennemerland neemt Concepten.info op in Starterspakket
Professionele marketingondersteuning nu bereikbaar voor kleinbedrijf en ZZP-ers

Bergen, 20 februari 2009 - De beginnende en kleine ondernemer kan nu professionele marketing- en communicatieondersteuning inkopen bij Concepten.info. Het gaat hier om een op deze markt gespecialiseerd merk van marketing- en communicatiebureau Art Profound in Bergen (NH). Door verregaande stroomlijning van de productie- en creatieve processen kan dat tegen voor dit deel van het bedrijfsleven zeer interessante tarieven. Inmiddels heeft de Rabobank Noord Kennemerland dit aanbod opgenomen in hun starterspakket.

“Een deel van het geheim zit in het pakketgewijs aanbieden van de diensten,” stelt Francoise Berger, manager van Concepten.info en mede-eigenaar van Art Profound. “Daarbij komen een heldere focus en brede expertise, die we koppelen aan weinig overhead en een scherp inkoopbeleid.“

Actuele mogelijkheden
Op de site www.concepten.info is een overzicht te vinden van de pakketten. Die omvatten niet alleen de welhaast traditionele ondersteuning op het gebied van huisstijl en het bouwen van een website, maar ook zeer actuele mogelijkheden als het ontwikkelen van een website conversieplan en het optimaliseren van zoekmachinevindbaarheid (SEO), een experttoets van zoekwoorden en het opzetten van een online reclamecampagne met Google Adwords, staan op het menu. En wie de markt écht op wil kan bij Concepten.info terecht voor zowel het opstellen van een marketing- als een PR-plan. “En als klap op de vuurpijl”, aldus Francoise Berger, “kunnen wij de beginnende ondernemers tegen een zeer redelijke vergoeding helpen met het opstellen van een ondernemingsplan. Dat ligt op het eerste gezicht wat buiten de sfeer van marketing- en communicatie, maar behalve dat er binnen ons bedrijf grote ervaring is met dit fenomeen, ontbreken marketing en communicatie helaas maar al te vaak in dit soort plannen. En een nieuw bedrijf opzetten is één ding, de markt blijvend veroveren is een ander en minstens zo belangrijk maar wordt nog wel eens vergeten.”

Ook strategisch
Een ander interessant aspect van Concepten.info is dat via het moederbedrijf Art Profound en de meer strategisch gerichte Profound Groep, ook beschikt kan worden over senior adviseurs, die naast de kwalitatieve controle van de producten van Concepten.info ook in te huren zijn voor meer gecompliceerde projecten op het gebied van marketing en communicatie.

Meer informatie is te vinden op www.concepten.info 
___________________________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:, niet voor publicatie 
Voor meer informatie kunt u terecht op www.concepten.info
of bij Francoise Berger, Tel. 072-5400120, of francoise@artprofound.nl