DeKilometerverzekering wint de BOV Award

DeKilometerverzekering wint de BOV Award van Dekilometerverzekering.nl

Door: Dekilometerverzekering.nl  19-10-2007

Dekilometerverzekering wint de BOV Award :

Beste OndernemersVisie 2007

Alkmaar- De Junior Kamer Alkmaar heeft de award uitgereikt aan de ondernemer met de beste ondernemersvisie van 2007. Michael Boon, eigenaar van DeKilometerverzekering.nl, mocht ten overstaan van het voltallige bestuur, leden en genodigden de prijs in ontvangst nemen. De prijsuitreiking vond gisteravond plaats in het Gulden Vlies te Alkmaar.

De award is bestemd voor ondernemers uit Noord-Holland met de beste visie, originaliteit en onderscheidend vermogen in de markt.

Verzeker per kilometer
DeKilometerverzekering heeft zich weten te onderscheiden van verzekeraars, banken en tussenpersonen. Het bedrijf is per 1 augustus gestart met de verkoop van kilometerverzekeringen via internet. De Autoverzekering per kilometer heeft een vaste prijsstelling. Met een kilometerverzekering bouwen klanten nog wel schade vrije jaren op maar is de zogenaamde bonus / malus regeling komen te vervallen. Daarnaast betalen automobilisten alleen nog maar voor de daadwerkelijk gereden kilometers. En krijgen klanten die minder rijden dan vooraf afgesproken geld terug. Daarmee onderscheidt deze nieuwe autoverzekering zich van de traditionele verzekeringsmarkt. DeKilometerverzekering.nl wordt op dit moment gezien als de mogelijk goedkoopste autopolis van Nederland.

Junior Kamer Alkmaar
De Junior Kamer Alkmaar maakt onderdeel uit van de grootste organisatie ter wereld: Junior Chamber International. De kamer zet zich onder andere breed in voor initiatieven ter ondersteuning van goede doelen. Het jaarlijkse terugkerende evenement Alkmaar Culininair Plaza is hiervan één van de hoogtepunten. Zie ook de website: www.jkalkmaar.nl