Eervolle vermelding voor DeKilometerverzekering.nl ( VanAnaarBeter-Prijs )

Door: Dekilometerverzekering.nl  07-11-2007
Trefwoorden: Nieuws, Online, Verzekeren

VanAnaarBeter-Prijs 2007


Jury kent eervolle vermelding toe aan DeKilometerverzekering.nl ( autoverzekering betalen per kilometer )

Minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat heeft op 6 november jl. de VanAnaarBeter-Prijs 2007 uitgereikt voor het beste initiatief voor filevermindering.

De winnaar is: ‘Dynamische bewegwijzering bij wegwerkzaamheden’ van de Verkeersinformatiedienst. Bij wegwerkzaamheden plaatst de Verkeersinformatiedienst in overleg met de wegbeheerder op strategische locaties tekstkarren. Deze mobiele informatieborden op wielen geven actuele informatie over de reistijd via het werkvak en via een alternatieve route. De weggebruiker kan hiermee de optimale route kiezen. Naast de eerste prijs heeft de jury ook twee eervolle vermeldingen toegekend. Aan ‘Fietsen met beleid’ van UMC St. Radboud Nijmegen en ‘De kilometerverzekering: betaal wat je rijdt’ van dekilometerverzekering.nl.

De goedkope autoverzekering op basis van het aantal kilometer wat men rijdt ( kilometerverzekeringen.nl ) maakt automobilsten volgens de jury financieel bewust van het onnodig gebruik van de auto.

Minister Eurlings gaf ook op het congres Fileproof 2007 aan dat alleen door beprijzing van de kilometers het onnodig autogebruik zal worden teruggedrongen. De minister deelde mee dat de kilometerheffing voor heel Nederland op korte termijn zal worden ingevoerd. Het team van DeKilometerverzekering.nl is bijzonder blij met de eervolle vermelding, de oorkonde en het schitterende bronzen beeld van de VanAnaarBeter-Prijs.

Links:
http://www.dekilometerverzekering.nl/nieuws.htm

http://www.vananaarbeter.nl/Onderwerpen/vananaarbeterprijs/#1

 

Trefwoorden: Direct, Goedkope, Kilometer, Nieuws, Online, Oplossingen, Vananaarbeter, Vergelijkingssite, Verkeer En Waterstaat, Verzekeren, Verzekering Per Kilometer,