Flink besparen met een Kilometerverzekering / autoverzekering!

Flink besparen met een Kilometerverzekering / autoverzekering! van Dekilometerverzekering.nl

Door: Dekilometerverzekering.nl  24-10-2008
Trefwoorden: Verzekering, Vergelijken, Voordeel

U wilt ook flink besparen op uw autoverzekering? Dat is nu mogelijk!. Een kilometer voordeel polis bijvoorbeeld kent vele voordelen. Met een kilometerverzekering kunt u tot wel 75% besparen ten opzichte  van uw huidige premie.

Vergelijk ook de huidige premie met de premie van DeKilometerverzekering.nl . Op deze site kunt u onder andere een autoverzekering afsluiten per gereden kilometer of traditionele autoverzekering-aanbieders vergelijken en direct afsluiten. U maakt binnen 1 minuut een simpele premiebereking en in 2 minuten een uitgewerkte offerte.

De meeste verzekeraars hebben maar 1 produkt in het assortiment. Unive, Ditzo, Polis Direct en Centraal Beheer hebben bijvoorbeeld maar 1 keuze. Een eenheidsworst dus!. U wilt toch ook meerdere aanbieders kunnen vergelijken. U wilt toch ook het liefst een autoverzekering met 3 jaar nieuwwaarde regeling? U wilt toch ook besparen op uw autokosten? Besparen start bij een goede en goedkope autoverzekering. Bij Dekilometerverzekering.nl heeft u de keuze uit een kilometerpolis met de vele premie-voordelen maar ook uit andere aanbieders.

U kunt uiteraard direct uw auto verzekeren. Bereken dus snel en simpel uw eigen voordeel!

DeKilometerverzekering.nl  

www.kilometervoordeelverzekering.nl

Telefoon 072-5092263

 

Trefwoorden: Kilometer, Polis, Vergelijken, Verzekering, Voordeel