Nieuw: Pechhulp-verzekering en autoverzekering in 1 keer afsluiten

Nieuw: Pechhulp-verzekering en autoverzekering in 1 keer afsluiten van Dekilometerverzekering.nl

Door: Dekilometerverzekering.nl  13-08-2009
Trefwoorden: Verzekering, Pechhulp, Pechservice

Vanaf vandaag is het mogelijk om ook een pechhulpverzekering in combinatie met de autoverzekering of motorverzekering direct af te sluiten.
De pechhulp is af te sluiten bij elke willekeurige maatschappij die de website onafhankelijk vergelijkt. De pechservice is onderscheidend door onder andere een zeer laag tarief ten opzichte van de ANWB en Route Mobiel te hanteren.

Op een Pechservice met Europa-dekking zijn de premies hiervoor zelfs de helft. Veel voordeel dus! bereken direct uw voordeel en sluit de pechhulpverzekering vandaag nog af. De pechhulpverzekering is in samenwerking met de grootste pechhulpverlener van Europa tot stand gekomen. DeKilometerverzekering heeft gekozen voor samenwerking met Mondial Assistance. " Indien de klant een autowijziging doorgeeft dan geven wij dit direct aan Mondial Assistance door. En dat vergroot onze service aan de klant nog meer." Aldus Michael Boon eigenaar van DeKilometerverzekering.nl. Mondial-Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Mondial. Zij hebben een eigen alarmcentrale in 28 landen met duizenden medewerkers. In het buitenland beschikt zij zelfs over een eigen vloot van vervangende auto's. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt. Zowel met de auto als met de motor. Ga naar voor de berekening http://www.dekilometerverzekering.nl/nieuws.htm

Trefwoorden: Pechhulp, Pechservice, Route Mobiel, Verzekering