Bregman Bedrijfsmakelaardij betrekt historisch pand in Alkmaarse binnenstad

Bregman Bedrijfsmakelaardij betrekt historisch pand in Alkmaarse binnenstad van Het Communicatie Team

Door: Het Communicatie Team  13-12-2007
Trefwoorden: Noord-holland

Kort voor de jaarwisseling rijdt de verhuiswagen tussen de Robijnstraat en de Kennemerstraatweg 11 in Alkmaar. Bregman Bedrijfsmakelaardij verhuist. “Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling”, zegt directeur Ed Bregman trots. “We vestigen ons in een monumentaal pand in het centrum van Alkmaar!”

Vanaf 2 januari opereert Bregman Bedrijfsmakelaardij vanuit Bellevue Tesselschade. De ligging is uniek. De grondige restauratie is inmiddels afgerond. Het nieuwe onderkomen is gelegen nabij de Singelgarage en beschikt bovendien over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. “Wij zijn een echt Alkmaars bedrijf”, vertelt Bregman. “Daarom willen we ons kantoor zo graag in het centrum van Alkmaar hebben. We zijn enorm blij met deze locatie. Iedereen is welkom om het eindresultaat te bewonderen.”

Historie
Bregman Bedrijfsmakelaardij betrekt met Bellevue Tesselschade een prachtig klassiek monument met een rijk historisch verleden. Het gebouw dankt de naam aan de vroegere bewoonster Anna Roemers Visscher. ‘Tesselschade’ verwijst naar de activiteiten van de vader van deze bekende dichteres en graveerster. De rederkoopman Roemer Visscher verloor maar liefs twintig schepen voor de kust van Texel.

Bregman Makelaardij
Bregman Makelaardij is een van de grootste makelaardijen in Noord-Holland. Zeker waar het bedrijfsmatig onroerend goed betreft. De ambitie is om te blijven groeien. Want omvang staat bij Bregman voor een groot netwerk, een bijzonder ruim aanbod en voor snel en efficiënt handelen. Het ambitieuze en enthousiaste team van meer dan 20 medewerkers kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en veelzijdigheid. Bovendien krijgen klanten een vaste gesprekspartner. Ed Bregman: “Een goede relatie is de basis voor een goed advies. Of het nu gaat om taxeren, aan- of verkoop, aan- of verhuur, bemiddeling of beleggingen.”

Daarnaast heeft Bregman vestigingen in Schoorl, Purmerend en aan de Limmerhoek in Alkmaar. Het werkgebied is Noord-Holland boven het Noordzeekanaal met een oversteek naar het bedrijvengebied rond Schiphol.


**************************************

Noot voor de redactie: voor meer informatie en/of een foto van hoge resolutie kunt u contact opnemen met Gidappa! Marketing Support, t.a.v. Mark Kruiver, James Wattstraat 18a, 1817 DC  Alkmaar. Tel.: 072-5205426, Email: [email protected]

Trefwoorden: Noord-holland