Artpro-Alex

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Maasdijkstraat 24 , 1945 XE Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Artpro-Alex

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman aan wie u met een gerust hart uw verbouwing, renovatie, onderhoud en andere bouwwerkzaamheden kunt toevertrouwen? Dan sta ik voor u klaar!
Mijn bedrijf is gespecialiseerd in particuliere woningen, kantoren en vakkundig behandelen elke taak kwalitatief.
Ik wil uw aandacht vestigen op de manier waarop ik de tegels zet. Ik zet de tegels met een ideale nauwkeurigheid en de hoeken worden perfect in 90 graden gesneden. Een dergelijke professionele aanpak zorgt voor de charme in uw badkamer. Ik fug de tegel naden op een speciale manier, waardoor de naden zeer glad worden gemaakt. U bent van harte uitgenodigd om de foto’s van mijn werkzaamheden in de sectie projecten te bekijken.
U kunt mij benaderen voor grote en kleine (ver)bouw-klussen in en om uw woning, maar ook voer ik werkzaamheden uit voor zakelijke opdrachtgevers als overheidsgebouwen en bedrijven.
Voor elke bouw wens is er een passende oplossing! Wij zorgen er voor dat al uw bouw wensen uitkomen!
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? bouwbedrijf ArtPro Alex aan het juiste adres. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en werkzaamheden.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Artpro-Alex in Van Maasdijkstraat 24, Beverwijk Noord-Holland 1945 XE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1945 XE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826143]