Gejoma Schoonmaakartikelen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waterland 25 , 1948 RK Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Gejoma Schoonmaakartikelen BV

Op kantoor, in bedrijfsruimten en horecagelegenheden of bij u thuis, als het om schoonmaken gaat heeft Gejoma ook voor u een oplossing. Ruim drie decennia aan ervaring in de verkoop van schoonmaakartikelen en een breed assortiment van meer dan 1500 producten staan hiervoor garant, zoals: zepen reinigingsmachines, borstels, sponzen, afvalzakken en hygiënepapier, Gejoma heeft het allemaal in huis. Afhalen of bezorgen, de keuze is aan u. En mocht u niet weten welke schoonmaakoplossing voor u het beste is, onze specialisten komen het u graag vertellen.
Omdat bij hygiëne de kwaliteit voorop staat, heeft Gejoma alleen de beste merken in huis. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een breed en uitgekiend assortiment van kwalitatief sterke schoonmaakartikelen. Gejoma is niet aan één fabrikant gebonden en kan zo onafhankelijk de beste producten en de meest effectieve combinaties voor u bepalen. Wij komen graag langs voor een productpresentatie en/of heldere adviezen, wat uw schoonmaakvraagstuk ook is.

Onze service gaat altijd verder. Zo kunt u een bestelling doorgeven via telefoon, fax, e-mail of via de webwinkel. Uw order wordt meteen correct verwerkt en wordt met onze eigen vrachtwagens bezorgd. Op tijd én compleet. Indien gewenst geven wij advies aan huis en begeleiden wij tot op de werkvloer.

Ook beschikken wij over de kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9001:2008. Jaarlijks vind hiervoor een hercertificering plaats waardoor wij op een constant niveau onze werkzaamheden (blijven) uitoefenen.

Als u wilt zien hoe uw schoonmaak kan worden verbeterd, dan raden wij u zeker aan om eens langs te komen in onze showroom. Hier kunt u rustig alle producten en materialen bekijken en advies inwinnen bij onze verkopers. Alle producten zijn op voorraad, dus u kunt uw bestelling meteen meenemen of laten bezorgen.

Op basis van jarenlange expertise heeft Gejoma een eigen assortiment samengesteld van de meest gevraagde schoonmaakartikelen. We hebben als het ware onze ervaring gebotteld.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beverwijk Noord-Holland

Is Gejoma Schoonmaakartikelen BV in Waterland 25, Beverwijk Noord-Holland 1948 RK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1948 RK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3691456]