Gemeente Beverwijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 48 , 1948 LC Beverwijk, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gemeente Beverwijk

De gemeente Beverwijk ligt tussen Alkmaar en Haarlem in de luwte van de duinen en onder de rook van Corus. De stad is bekend door zijn grote oosterse-, Chinese en tweedehands markt, de Beverwijkse bazaar, een woonboulevard en ook door de aanwezigheid van het Brandwondencentrum. Maar Beverwijk is méér dan dat. Er is volop industriële bedrijvigheid, er zijn diverse bijzondere gebouwen, parken, duinen, zee, het brede strand van Wijk aan Zee en de geschiedenis.
Meer kunt u lezen op onze website. Hier vind u informatie over bestuur en politiek, diensten en producten, projecten en beleidsplannen, openingstijden van het gemeentehuis en verdere informatie voor ondernemers en inwoners.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/gemeentebeverwijk/

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beverwijk Noord-Holland

Is Gemeente Beverwijk in Stationsplein 48, Beverwijk Noord-Holland 1948 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1948 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820640]