Haptonomie-Time-Out

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Arendsweg 78 , 1944 JG Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Haptonomie-Time-Out

HAPTONOMIE
Haptonomie gaat over voelen en gevoel. Je gevoel heb je nodig om te weten wie je werkelijk bent, om de juiste, persoonlijke keuzes te kunnen maken, om je leven zin te kunnen geven, om echt, authentiek te kunnen zijn, in verbinding met jezelf en met de mensen en de wereld om je heen.

HAPTOTHERAPIE
Haptotherapie is een professionele begeleidingsvorm, gebaseerd op de haptonomie.
In de haptotherapie ontdek je hoe je het contact met je gevoel kunt herstellen. Hoe je letterlijk weer 'tot jezelf komt'. Zo kun je beter luisteren naar jezelf, je eigen grenzen voelen, aangeven en bewaken. Ook leer je op een andere manier om te gaan met gevoelens van spanning, onrust, angst, verdriet, woede en jaloezie, maar ook met fysieke pijn. Gevoelens die al jarenlang vast zitten kunnen nu nog verwerkt worden.
Eventuele klachten kunnen verminderen, verdwijnen, of zodanig een plaats krijgen in je leven dat je ze beter kunt hanteren.
Haptotherapie is een op zichzelf staande therapie, maar kan ook een goede aanvulling of ondersteuning van andere therapievormen zijn.
Je kunt voor haptotherapie terecht in Beverwijk, Heemskerk of Wijk aan Zee

Praktijkadressen:
Beverwijk, Arendsweg 78, 1944 JG
Heemskerk, Simon van Haerlemstraat 50, 1962 VD
Wijk aan Zee, De Zwaanstraat 17, 1949 BC

Kijk voor meer informatie op: www.haptonomie-time-out.nl

HAPTONOMIE EN MINDFULNESS
Korte cursussen Praktisch Mediteren.
In zes wekelijkse lessen van 1½ uur leer je stapsgewijs hoe je meditatie praktisch en op je eigen wijze kunt toepassen in je dagelijks leven. De lessen zijn gebaseerd op Haptonomie en Mindfulness.
Je zult al snel merken dat je door meditatie meer rust in je hoofd, minder spanning in je lijf, minder stress, betere concentratie en focus krijgt. Je komt meer in balans.
Regelmatig starten nieuwe cursussen, onder meer in de IJmond (Beverwijk, Heemskerk, en Wijk aan Zee) en in Alkmaar en omgeving, maar kunnen overal gegeven worden waar voldoende animo is en een geschikte ruimte.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haptonomie-Time-Out in Arendsweg 78, Beverwijk Noord-Holland 1944 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1944 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822296]