Hattum Acupunctuur J L M van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob van Deventerstraat 171 , 1941 EV Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Hattum Acupunctuur J L M van

Praktijk Wijckerborgh is een praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur. Sinds 1993 is de praktijk gevestigd in Beverwijk. Wij zijn aangesloten bij het KNGF en de NVA, de landelijke beroepsverenigingen voor fysiotherapie en acupunctuur.

U kunt bij ons terecht met chronische pijnklachten, ziekte van Parkinson en voor sport-specifieke behandeling. Het team van de Wijckerborgh wil u "gewoon" goede zorg bieden. Er is een optimale samenwerking met de huisartsen in de regio. De Wijckerborgh kan u een uitgebreid en compleet "zorgpakket" aanbieden.

Acupunctuur en fysiotherapie worden o.a. ingezet bij revalidatie (orthopedisch en neurologisch), pijnbestrijding, sport (coaching en revalidatie) en preventie en voorlichting.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hattum Acupunctuur J L M van in Jacob van Deventerstraat 171, Beverwijk Noord-Holland 1941 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1941 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821767]